Default list layout

Festa Major del barri Pedró i aniversari del projecte

Dissabte dia 30 de setembre tindrem festa grossa. Per una banda la Festa Major del barri, però també l'aniversari del projecte. Doncs també en aquesta data, tot just fa dosContinue reading "Festa Major del barri Pedró i aniversari del projecte"

Find out more »

Binga Teen

La Binga Teen és un Bingo musical que està organitzat per persones de entre 9 i 15 anys on ells mateixos han escollit les seves cançons preferides!!

Find out more »

Cataplum!!! (viure entre bombes)

Un ésser solitari insisteix en la seua rutina malgrat les bombes que diàriament ressonen en un horitzó llunyanament pròxim a la seua casa. Per a seguir endavant les millors armesContinue reading "Cataplum!!! (viure entre bombes)"

Find out more »

Collage People. Edició especial de Festa Major

Tens a punt les teves tisores? Esmola les eines i vine a la Festa Major del barri i de Sala Padró. Dissabte 30 de setembre, generarem un grup de collageContinue reading "Collage People. Edició especial de Festa Major"

Find out more »

Mateólika

Mateólika és el projecte artístic de David Mateos, autoproclamat Show-man. Nascut al barri de Trinitat Nova arriba a Sala Padró per celebrar les festes del barri. El món que ensContinue reading "Mateólika"

Find out more »
Carrega mes activitats

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram