Default list layout

Inici de l’activitat “La Teatreria”

Des de Sala Padró-Orfeó Catalònia reprenem el taller de teatre per als infants que estan interessants a experimentar amb la interpretació i que tant d'èxit va tenir la temporada passada.Continue reading "Inici de l’activitat “La Teatreria”"

Per saber-ne més »

Sandra Rossi “Sí , però no exactament”

La Sandra Rossi es mou entre dos mons, entre dues llengües, entre el passat i el present, i és la mateixa perplexitat de saber-se ancorada a les dues ribes deContinue reading "Sandra Rossi “Sí , però no exactament”"

Per saber-ne més »
5,00€ - 10,00€ Comprar ara

SOFÍA | CLUB SOCIAL DE LECTURA

Inaugurem nova activitat a Sala Padró i esperem que tingui llarga vida... El Club Social de Lectura SOFIA, ideat i conduït pel Psicòleg L. Daniel Herrero. Aquesta primera jornada tractaràContinue reading "SOFÍA | CLUB SOCIAL DE LECTURA"

Per saber-ne més »

Delight

Delight va néixer de la unió dels talents de Naima Ventura i María del Río i juntes han creat un projecte tendre i honest, de caràcter introspectiu, en el qualContinue reading "Delight"

Per saber-ne més »
5,00€ - 10,00€ Comprar ara

100 tempos. Al ritme de la vida

100 TEMPOS. Al ritme de la vida és un espectacle que reflecteix l’evolució de la dansa i la música, així com de les relacions socials i interpersonals al llarg d’unContinue reading "100 tempos. Al ritme de la vida"

Per saber-ne més »
12,00€ Comprar ara

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram