Default list layout

Marató Marvel Champions LCG

Sabeu que a Sala Padró tenim un Club de Jocs de Taula Moderns? Ens reunim cada setmana per jugar jocs de taula de tota mena, des d'eurogames, jocs de rolsContinuar llegint "Marató Marvel Champions LCG"

Free
Find out more

Pop Corn Fest

🎤 Pop Corn Fest: Concert de Música Km0 🎤 Vine a gaudir de la primera edició del Pop Corn Fest, un esdeveniment que reuneix les millors bandes indie-pop del BaixContinuar llegint "Pop Corn Fest"

8,00€ Comprar ara
Find out more

REVETLLA’T 2024

Distingit soci/sòcia, amic/amiga, veí/veïna, La Comissió de Festes té l'honor de convidar-los a vostè, família i amistats a la Selecta Revetlla'tdeSANT JOANque amb el ritme de la ORQUESTRATHE SOUL CATContinuar llegint "REVETLLA’T 2024"

3,00€ Comprar ara
Find out more

La Sanfermina

Vine a gaudir del millor VERMUT SANFERMINERO! Diumenge 7 de juliol, de 12 a 15 hores, et convidem a celebrar "La Sanfermina", una festa espectacular davant de Sala Padró. Prepara'tContinuar llegint "La Sanfermina"

Gratuït
Find out more

La Crua Realitat

El Toni és un noi amb discapacitat intel·lectual i té un somni: ser actor. Per fer-ho, però, s’haurà d’enfrontar a un món cultural difícil de canviar i a uns paresContinuar llegint "La Crua Realitat"

Find out more

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram