Default list layout

XERRADA: ALGUNS PENSIONISTES PODEN PAGAR MENYS IMPOST SOBRE LA RENDA

Qui cobri o hagi de cobrar una "pensió contributiva" de "Jubilació" o "Invalidesa Permanent" i va cotitzar abans del 01/01/1979 pot ser que es pugui estalviar algun import en laContinuar llegint "XERRADA: ALGUNS PENSIONISTES PODEN PAGAR MENYS IMPOST SOBRE LA RENDA"

Find out more »

VIDEO JOCS PARTY – DONES

Escalfem motors pel 8 de març, dia de la Dona, amb una activitat completament nova a Sala Padró. Una sessió col·lectiva de jocs de video només per a dones. ComContinuar llegint "VIDEO JOCS PARTY – DONES"

Find out more »
Gratuït

LA DIFFERENT ORQUESTRA (Always Drinking Marching Band)

La Gran Orchestra Internazionale Cucurella, una orquestra de ball de les de tota la vida, perd tots els seus músics just abans del concert. Com si fossin les rates delContinuar llegint "LA DIFFERENT ORQUESTRA (Always Drinking Marching Band)"

Find out more »
5,95€

Deu dones que no van voler ser ideals

Dimecres 6 de març, Maribel Barba, coautora del llibre i del documental "Deu dones que no van voler ser ideals", vindrà a Sala Padró a presentar-nos l'obra. També tindrem l'oportunitatContinuar llegint "Deu dones que no van voler ser ideals"

Find out more »
Gratuït

Xerrada “NO ÉS TÒXIC, ÉS VIOLÈNCIA” de Pamela Palenciano

Torna Pamela Palenciano a Sala Padró! Xerrada amb Pamela Palenciano, en la que identificarem i analitzarem com el patriarcat ensenya des de la infància a través de l'amor romàntic lesContinuar llegint "Xerrada “NO ÉS TÒXIC, ÉS VIOLÈNCIA” de Pamela Palenciano"

Find out more »
5,00€ Comprar ara
Carrega mes activitats

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram