Default list layout

L’Open Mic de Sala Padro

Espectacle a taquilla inversa. Inaugurem la primera edició del nostre open mic de comèdia, l'Open Mic de Sala Padró, en col·laboració amb Ajajojejo. Un open mic de comèdia és unaContinue reading "L’Open Mic de Sala Padro"

Find out more »

Juan Azul en concert

Aquest senyor ens enamora i estem súper contents de poder-lo compartir amb vosaltres. A Juan Azul, el descobrim a Radio3 i sabem que és un músic madrileny... i que estàContinue reading "Juan Azul en concert"

Find out more »
8,00€ Comprar ara

Concert de Maurino

Sabeu que és el Future Latin??? Noo??? Doncs es tracta d'un so únic en el món, del millor so llatí, amb origen neerlandes, amb influències de Tropical Bass, Reggae, HipContinue reading "Concert de Maurino"

Find out more »
Free

PEQUEÑO HOMBRE COHETE + KOBE

Pequeño Hombre Cohete venen a presentar la seva música a Sala Padró. El 2017 neix Pequeño Hombre Cohete amb influències que van des de Pearl Jam a Vetusta Morla. PowerContinue reading "PEQUEÑO HOMBRE COHETE + KOBE"

Find out more »
10,00€ Comprar ara

Martina Vior en concert

Espectacle a taquilla inversa. Martina Vior és música, compositora, cantautora i docent de la zona sud del Gran Buenos Aires. La seva música fusiona i combina les seves influències, interessosContinue reading "Martina Vior en concert"

Find out more »
Carrega mes activitats

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram