• DOL!

  DOL!

  DOL!Dol. Dolguts. Abatuts. Desorientats. Perduts. La Kiti va donar vida a les làmpares de Sala Padró, a les cadires, a les taules, als testos, a les tarimes, al parament iContinue reading “DOL!”

 • Manteniment i vacances

  Manteniment i vacances

  Els tèrmits no ens donen treva… Aprofitarem les vostres vacances per fer una obra descomunal, bèstia i terrible per nosaltres. Hem de renovar completament l’escenari de la sala d’actes. ElsContinue reading “Manteniment i vacances”

 • Ajornem l’obra de teatre Slow Love

  Ajornem l’obra de teatre Slow Love

  Davant l’assassinat d’una veïna de Cornellà a mans de la seva parella, Sala Padró i l’Orfeó Catalònia condemnen aquest crim i totes les violències que es cometen cada dia contraContinue reading “Ajornem l’obra de teatre Slow Love”

 • Nou menú de cap de setmana al Bar de la Sala

  Nou menú de cap de setmana al Bar de la Sala

  El Bar de la Sala ha ampliat els seus horaris de migdia i de tarda per tal que pugueu venir a dinar qualsevol dissabte o diumenge. Veniu a tastar-lo! TelèfonContinue reading “Nou menú de cap de setmana al Bar de la Sala”

 • Benvinguts Cornuts. Sala Padró és casa vostra

  Benvinguts Cornuts. Sala Padró és casa vostra

  El passat dissabte dia 4, el Toc de Corn va celebrar el seu tradicional sopar de col·laboradors a Sala Padró. No només això, sinó que a més a més ensContinue reading “Benvinguts Cornuts. Sala Padró és casa vostra”

 • Gràcies Fundació La Bastida

  Gràcies Fundació La Bastida

  La setmana passada vam anar a recollir el premi de la Fundació La Bastida en nom de totes les persones que formem part de la Sala Padró. A l’acte de lliuramentContinue reading “Gràcies Fundació La Bastida”

 • S’acosta el Març Feminista a la Sala Padró!

  S’acosta el Març Feminista a la Sala Padró!

  Les Dones de Sala Padró estem treballant de valent aquests dies per preparar una programació feminista per al mes de març que ompli el nostre teatre de propostes escèniques iContinue reading “S’acosta el Març Feminista a la Sala Padró!”

 • Oferta laboral Gestor/a cultural

  Oferta laboral Gestor/a cultural

  Cerquem persona capacitada per a funcions de gestor/a cultural per al Projecte Sala Padró, amb contracte de mitja jornada i incorporació immediata. Horari flexible a convenir segons disponibilitat. Possibilitat deContinue reading “Oferta laboral Gestor/a cultural”

 • 25N, dia de l’eliminació de la violència contra les dones

  25N, dia de l’eliminació de la violència contra les dones

  Avui ja és novembre a la Sala Padró! Les dones de la Sala comencem abans d hora per viure juntes un mes sencer contra les violències masclistes. Comencem amb cinefòrum,Continue reading “25N, dia de l’eliminació de la violència contra les dones”

 • La crònica del primer aniversari de Sala Padró

  La crònica del primer aniversari de Sala Padró

  Al Padró celebrem l’1 d’octubre, i és que és l’aniversari de la Sala, el primer ja! Aquests mesos, on no han faltat concerts, música, teatre, festes al carrer, vermuts musicals,Continue reading “La crònica del primer aniversari de Sala Padró”

 • Aniversari i dinar popular

  Aniversari i dinar popular

  Aquest dissabte 1 d’octubre celebrem el primer aniversari de Sala Padró, i com no podria ser d’una altra manera, hem preparat una bateria d’activitats per tal que vingueu i noContinue reading “Aniversari i dinar popular”

 • Teatre per a infants

  Teatre per a infants

  Des de Sala Padró-Orfeó Catalònia reprenem el taller de teatre per als infants que estan interessants a experimentar amb la interpretació i que tant d’èxit va tenir la temporada passada.Continue reading “Teatre per a infants”

 • Nou refugi climàtic

  Nou refugi climàtic

  Aquest dijous dia 1 de setembre, tornem a encendre els fogons del #BardelaSala! I es que aquest mes d’agost no hem parat. 🛠️ Hem fet reformes, hem actualitzat la cartaContinue reading “Nou refugi climàtic”

 • Horari d’estiu i vacances

  Horari d’estiu i vacances

  🌙 Si us plau, mireu quin ambient més bonic hi ha a la terrassa de #SalaPadró. No ens digueu que no us ve de gust prendre aquesta nit una canyaContinue reading “Horari d’estiu i vacances”

 • Arrasen l’estoc de perruques rosses a Cornellà

  Arrasen l’estoc de perruques rosses a Cornellà

  Dissabte passat es va crear, des de la pista de ball, un ambient meravellós de respecte, tolerància i lliure de prejudicis. Gràcies a Wayúu Queen per portar-nos durant una nitContinue reading “Arrasen l’estoc de perruques rosses a Cornellà”

 • Feixisme ni a Cornellà ni enlloc!

  Feixisme ni a Cornellà ni enlloc!

  Entitats de la cultura popular, l’economia social, el sindicalisme combatiu o l’educació en el lleure, entre d’altres, exigim a l’Ajuntament d’Antonio Balmón i els Comuns que no cedeixin cap espaiContinue reading “Feixisme ni a Cornellà ni enlloc!”

 • Sol, música, vermut!

  Sol, música, vermut!

  La primavera és aquí, i com no podia ser d’una altra manera s’apropa a la terrassa de Sala Padró. Tornem a desplegar els tendals i els para-sols. I la música que no potContinue reading “Sol, música, vermut!”

 • No hi som totes

  No hi som totes

  No hi som totes. Hi faltes tu! També pots venir si vols. T’esperem. Hi ha lloc per totes. El temps no compta. Ni l’espai. El projecte creix i tira endavant,Continue reading “No hi som totes”

 • No és una dona forta

  No és una dona forta

  Ahir vam tenir el privilegi d’escoltar la història de l’activista Nadia Ghulam. Una història dura i terrible, com la de tantes altres dones afganeses, marcada per les conseqüències d’una cruentaContinue reading “No és una dona forta”

 • Els números canten

  Els números canten

  Les dones representen el 25% dels qui dirigeixen espectacles i el 31% dels autors de novel·les. En arts plàstiques, les exposicions d’artistes dones són d’un 32%. La dada potser mésContinue reading “Els números canten”