• Galeria fotogràfica del concert de Dilemia i Butron del passat 10 de maig a Sala Padró

  Galeria fotogràfica del concert de Dilemia i Butron del passat 10 de maig a Sala Padró

  Si vàreu venir al concert de Dilemia i Butron, del passat 10 de maig, segur que us agradarà trobar-vos en aquestes fotos. Gràcies Dilemia i Butron per enviar-les i lluir-les.Continuar llegint “Galeria fotogràfica del concert de Dilemia i Butron del passat 10 de maig a Sala Padró”

 • DE SUD A NORD: Com construïm aliances interculturals

  DE SUD A NORD: Com construïm aliances interculturals

  Les jornades “De Sud a Nord: com construïm aliances interculturals” són tres dies de programació artística amb perspectiva antiracista i decolonial amb l’objectiu de gaudir de propostes que sovint noContinuar llegint “DE SUD A NORD: Com construïm aliances interculturals”

 • A ritme comunitari

  A ritme comunitari

  Dissabte passat, la comissió d’espai Sala Padró – Orfeó va convocar a totes les comissions i sòcies de l’entitat a una jornada de treball per pintar la sala més granContinuar llegint “A ritme comunitari”

 • Joan Pons Solé: “Els principis de l’ESS encaixen amb les característiques de les comunitats energètiques”

  Joan Pons Solé: “Els principis de l’ESS encaixen amb les característiques de les comunitats energètiques”

  Sala Padró, com a entitat de la Economia Social i Solidària (ESS) esta estudiant iniciar un projecte de comunitat energètica. Amb aquest objectiu en ment, hem considerat interessant reproduir enContinuar llegint “Joan Pons Solé: “Els principis de l’ESS encaixen amb les característiques de les comunitats energètiques””

 • Benvinguts al club de jocs de taula moderns de la Sala Padró

  Benvinguts al club de jocs de taula moderns de la Sala Padró

  Aquest club va néixer amb la vocació de difondre l’afició als jocs de taula en tota la seva diversitat i proporcionar una oferta d’oci social, cultural i alternativa a lesContinuar llegint “Benvinguts al club de jocs de taula moderns de la Sala Padró”

 • 13ena edició Concurs de teatre amateur ciutat de Cornellà

  13ena edició Concurs de teatre amateur ciutat de Cornellà

  Al llarg dels mesos de febrer i març podrem gaudir al Patronat de Cornellà i a l’Orfeó Catalònia una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà, organitzatContinuar llegint “13ena edició Concurs de teatre amateur ciutat de Cornellà”

 • Occident, on són els teus valors?

  Occident, on són els teus valors?

  El passat dimecres 20 de desembre, vàrem tenir l’oportunitat d’escoltar tres veus autoritzades sobre l’ocupació colonialista d’Israel sobre Palestina. La xerrada va posar sobre la taula molts fets i obvietatsContinuar llegint “Occident, on són els teus valors?”

 • Oferta Laboral

  Oferta Laboral

  Cerquem persona capacitada per a funcions de gestor/a cultural per al Projecte Sala Padró, amb contracte de 35 hores setmanals i incorporació immediata. Horari de dimecres a diumenge a concretar.Continuar llegint “Oferta Laboral”

 • Apoteosi Tina Turner

  Apoteosi Tina Turner

  La festa homenatge a #TinaTurner, símbol d’empoderament i lluita contra la violència de gènere, va ser una explosió de diversitat cultural. La fusió entre Tina Turner, dins de les cames de @wayuuqueen1,Continuar llegint “Apoteosi Tina Turner”

 • Contra les violències masclistes activem el “Comando señoras”. Uneix-te!

  Contra les violències masclistes activem el “Comando señoras”. Uneix-te!

  Des de Sala Padró i la Coordinadora Feminista de Cornellà us convoquem pel proper 24N. Per una societat lliure de masclismes. Ni una menys #25n#24n#niunamenys

 • DOL!

  DOL!

  DOL!Dol. Dolguts. Abatuts. Desorientats. Perduts. La Kiti va donar vida a les làmpares de Sala Padró, a les cadires, a les taules, als testos, a les tarimes, al parament iContinuar llegint “DOL!”

 • Manteniment i vacances

  Manteniment i vacances

  Els tèrmits no ens donen treva… Aprofitarem les vostres vacances per fer una obra descomunal, bèstia i terrible per nosaltres. Hem de renovar completament l’escenari de la sala d’actes. ElsContinuar llegint “Manteniment i vacances”

 • Ajornem l’obra de teatre Slow Love

  Ajornem l’obra de teatre Slow Love

  Davant l’assassinat d’una veïna de Cornellà a mans de la seva parella, Sala Padró i l’Orfeó Catalònia condemnen aquest crim i totes les violències que es cometen cada dia contraContinuar llegint “Ajornem l’obra de teatre Slow Love”

 • Nou menú de cap de setmana al Bar de la Sala

  Nou menú de cap de setmana al Bar de la Sala

  El Bar de la Sala ha ampliat els seus horaris de migdia i de tarda per tal que pugueu venir a dinar qualsevol dissabte o diumenge. Veniu a tastar-lo! TelèfonContinuar llegint “Nou menú de cap de setmana al Bar de la Sala”

 • Benvinguts Cornuts. Sala Padró és casa vostra

  Benvinguts Cornuts. Sala Padró és casa vostra

  El passat dissabte dia 4, el Toc de Corn va celebrar el seu tradicional sopar de col·laboradors a Sala Padró. No només això, sinó que a més a més ensContinuar llegint “Benvinguts Cornuts. Sala Padró és casa vostra”

 • Gràcies Fundació La Bastida

  Gràcies Fundació La Bastida

  La setmana passada vam anar a recollir el premi de la Fundació La Bastida en nom de totes les persones que formem part de la Sala Padró. A l’acte de lliuramentContinuar llegint “Gràcies Fundació La Bastida”

 • S’acosta el Març Feminista a la Sala Padró!

  S’acosta el Març Feminista a la Sala Padró!

  Les Dones de Sala Padró estem treballant de valent aquests dies per preparar una programació feminista per al mes de març que ompli el nostre teatre de propostes escèniques iContinuar llegint “S’acosta el Març Feminista a la Sala Padró!”

 • Oferta laboral Gestor/a cultural

  Oferta laboral Gestor/a cultural

  Cerquem persona capacitada per a funcions de gestor/a cultural per al Projecte Sala Padró, amb contracte de mitja jornada i incorporació immediata. Horari flexible a convenir segons disponibilitat. Possibilitat deContinuar llegint “Oferta laboral Gestor/a cultural”

 • 25N, dia de l’eliminació de la violència contra les dones

  25N, dia de l’eliminació de la violència contra les dones

  Avui ja és novembre a la Sala Padró! Les dones de la Sala comencem abans d hora per viure juntes un mes sencer contra les violències masclistes. Comencem amb cinefòrum,Continuar llegint “25N, dia de l’eliminació de la violència contra les dones”

 • La crònica del primer aniversari de Sala Padró

  La crònica del primer aniversari de Sala Padró

  Al Padró celebrem l’1 d’octubre, i és que és l’aniversari de la Sala, el primer ja! Aquests mesos, on no han faltat concerts, música, teatre, festes al carrer, vermuts musicals,Continuar llegint “La crònica del primer aniversari de Sala Padró”