Benvinguts al club de jocs de taula moderns de la Sala Padró

Grafisme que destaca la secció de Jocs de Taula de Sala Padró

Aquest club va néixer amb la vocació de difondre l’afició als jocs de taula en tota la seva diversitat i proporcionar una oferta d’oci social, cultural i alternativa a les propostes comercials que ens envolten, per a la gent del nostre barri i tots aquells que vulguin venir a visitar-nos. Pots venir a jugar quan vulguis, és completament gratuït.

Els jocs de taula moderns han estat gaudint d’un boom important els darrers anys, incrementant-se la varietat, quantitat i qualitat de propostes d’una manera exponencial. Els jocs de taula són cultura i des de Sala Padró volem promoure també aquesta manifestació cultural, apta per a totes les edats.

Al club ens reunim normalment els divendres a la tarda i les sessions de vegades s’allarguen fins després de sopar, cosa que es pot fer còmodament al bar de la Sala, que compta amb una interessant proposta gastronòmica. També podem organitzar partides altres dies de la setmana i durant el cap de setmana, si hi ha gent interessada.

Anunciem les sessions a través d’aquest canal de Telegram (https://t.me/JocsTaulaSalaPadro) i ens organitzem a través del grup associat al canal (https://t.me/GrupJocsTaulaSalaPadro).

Hem jugat eurogames, mitjans i durs, com Dune Imperium, Heat, Wingspan, Root…

També ameritrash i jocs narratius, com Las Mansiones de la Locura, del què anirem organitzant més sessions. O jocs de cartes, com Marvel Champions, Disney’s Lorcana, Magic, Pokemon….

Sense oblidar les campanyes, com ara a l’Imperial Assault, Paleo o Fauces del León.

No falten les partides a jocs de rols ocults, com l’aclamat Blood on the Clocktower o jocs de taula de rols ocults com The Thing, Secret Hitler o Insondable.

I, per descomptat, hi ha espai per fillers, parties, escape rooms…. el que vingui de gust. Només cal posar-nos d’acord durant la setmana i ho tindrem preparat pel dia de la sessió setmanal. Et ve de gust treure a taula un joc que tens agafant pols a la balda? Proposa’l i segur que hi haurà gent que s’apuntarà a jugar-lo.

I moltes més coses que estan per arribar, com ara sessions de videojocs, partides a la fresca a la terrassa del nostre bar, partides a jocs de rol, per a totes aquelles que vulguin iniciar-se en aquest món…

Apunta’t sense compromís per estar al cas de les sessions i vine quan vulguis!