EmPADROna’t!

QUÈ ÉS AIXÒ?

És una campanya de donació econòmica que té per objectiu mantenir espais d’expressió cultural autogestionats per la ciutadania.

QUÈ ÉS SALA PADRÓ

Sala Padró és un projecte cultural i social que vol mantenir i incrementar les activitats artístiques de l’espai escènic de l’Orfeó per tal d’ajudar a la seva viabilitat social i econòmica.

Enllaç al document de projecte (12 pàgines)

Enllaç al document de projecte (resum de 3 pàgines)

QUI SOM?

Som veïns i veïnes de Cornellà convençudes que la ciutadania disposa de l’energia suficient per mantenir un espai de creació cultural autogestionat. Som artistes emergents i artistes vingudes a menys. Venim d’anys d’AMPES i d’associacions socials i culturals. Som joves i no tant joves. Venim de Cornellà, ens hi volem quedar i la volem al nostre gust.

PER QUÈ JO

Perquè saps que la cultura és un factor de progrés humà i de cohesió social.

Perquè necessites un espai on el discurs no estigui dominat pel consum, el llenguatge mediàtic i la cultura institucional. Perquè saps que hi ha nous llenguatges que et poden explicar millor el que passa i per què passa.

A QUÈ ES DESTINARÀ LA DONACIÓ?

A adequar tècnicament l’espai escènic de l’Orfeó Catalònia per tal d’oferir noves formes d’expressió culturals i artístiques en les millors condicions que pugui exigir cada disciplina

A reformar i gestionar el bar d’acord amb als principis de l’economia circular i el consum responsable.

La inversió prevista per fer realitat aquest somni col·lectiu se situa al voltant de  30.000 €. Amb aquesta campanya el nostre objectiu és aconseguir un mínim de 15.000 € com a recursos propis per tal de reduir l’import del préstec que demanarem a una entitat financera ètica.

Inversió prevista de les donacions

EL SEGUIMENT I EL RETORN

EmPADROna’t per 50, 100 o 150 euros
i agraïdes per la teva confiança, ens comprometem a:

Informar-te puntualment de totes les activitats que tinguin lloc a Sala Padró.

Convocar-te a la reunió de seguiment d’emPADROnades que avaluarà i guiarà el desenvolupament del projecte dos cops l’any.

Fer-te arribar una obra impresa per a l’ocasió, del fotògraf Jordi Flores. La impressió ha estat supervisada pel mateix autor per tal que el teu vincle amb Sala Padró esdevingui llarg i creatiu. Aquesta obra ha estat escollida per ell mateix en ocasió de la campanya de donació EmPADROna’t! Tots els exemplars seran signats i numerats pel mateix autor (a principis d’octubre contactarem amb les persones donants per gestionar-ne el lliurament).

RECORDA!

D’acord amb el que estableix la Llei 49/2002 de 23 de desembre, aquesta donació permet una desgravació d’un 80% fins a 150 € a la declaració de la renda de l’exercici 2021.

Si dones 50 €, se’t retornaran 40 € quan facis la declaració de la renda!!!

Si dones 100 €, se’t retornaran 80 € quan facis la declaració de la renda!!!

Si dones 150 €, se’t retornaran 120 € quan facis la declaració de la renda!!!

Amb el següent botó seràs redirigit/da a la plataforma de donacions migranodearena.org. Podràs donar qualsevol quantitat, però recorda que només podem fer-te arribar l’obra commemorativa si la teva donació és superior als 50 euros.