Debat sobre la vacuna contra la COVID-19 en infants | Debate sobre la vacuna contra la COVID-19 en niñ@s

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

NOTA: S'esperen oients i participants de fora de Catalunya. És per aquesta raó que l'acte es realitzarà íntegrament en castellà. Fa unes setmanes el Diari de l'Educació es preguntava si el debat necessari entorn la vacunació infantil de 5 a 11 anys estava segrestat. El debat públic és un element imprescindible en qualsevol societat democràtica.Continue reading "Debat sobre la vacuna contra la COVID-19 en infants | Debate sobre la vacuna contra la COVID-19 en niñ@s"

Reunió de seguiment del projecte Sala Padró

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Com recordareu, Sala Padró, en el marc de la campanya EmPADRona't! es va comprometre a convocar als donants a una reunió de seguiment del projecte. Sala Padró neix amb la voluntat de mantenir espais culturals autogestionats per la ciutadania. Necessitem per tant, el vostre acompanyament, el vostre suport, la vostra crítica i evidentment la vostraContinue reading "Reunió de seguiment del projecte Sala Padró"

Complicitats

Orfeó Catalònia C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Teatre LA FORJA presenta la obra Complicitats, en el marc de la Cinquena roda de teatre de la Coordinadora de teatre del Baix Llobregat i la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

DJ Ziggy Pop

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Tornen els vermuts musicals a Sala Padró. Diumenge dia 30 amb Ziggy Pop, un DJ que combina màgicament la seva música amb les nostres "Patates Guillermina". No us ho perdeu. Activitat gratuïta.

Cine Fòrum “El país Roto” amb Melissa Silva i Nilton Torres

Projecció de "El país Roto", documental que narra la crisi veneçolana a través de les veus dels seus veritables protagonistes. Al finalitzar la pel·lícula, la directora Melissa Silva i l'investigador i documentalista Nilton Torres ens explicaran les seves vivències durant la preparació, filmació i post-producció."El país Roto" són cinc històries entrellaçades que reflecteixen com elsContinue reading "Cine Fòrum “El país Roto” amb Melissa Silva i Nilton Torres"

Bon Vent i Bona Natura

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

L’Orquestra de Flautes de Barcelona visita Sala Padró per tal de donar a conèixer al públic una formació musical original, poc usual i amb una gran riquesa tímbrica. La majoria de les flautes han estat fetes de trossets de natura: una petita closca, una canya, un os… La sonoritat de les flautes ens recorda elsContinue reading "Bon Vent i Bona Natura"

Comprar Tickets 3.00€ - 6.00€

Festival Padrock (amb Bunker, Contraband i Dilemia)

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Torna el rock a Sala Padró. Rock de perifèria, rock de problemes, tragèdies i alegries de la nostra gent, dels nostres veïns i amics. Com diuen els Dilemia, poesia de barri, blindada per muralla rockera. Bunker, Contraband i Dilemia son tres bandes de Cornellà i l'Hospitalet que ens tornen a portar l'art, el ritme iContinue reading "Festival Padrock (amb Bunker, Contraband i Dilemia)"

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Descarrega document d’autorització menors de 16 anys