Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

#1.000 LIKES

26/03/2023 | 12:00 14:00

Què se sent quan una foto que preferiries amagar té 1000 likes?

La Lina comença un nou curs, però en aquesta nova etapa els companys de classe i les xarxes socials li faran viure un any complicat fent córrer fotos i vídeos que la ridiculitzen. Hi podem fer alguna cosa com a espectadors/es? Amb l’ajut d’una aplicació que connecta públic i actors en directe, l’audiència ajudarà a explorar les relacions de violència que troben refugi al món virtual i veurà com la història canvia a mesura que s’involucren els amics, la família… i els espectadors.

1000LIKES és un espectacle de Teatre fòrum, en el que es presenta un cas de ciberassetjament escolar, patit per la protagonista principal. La llei del silenci es fa present al llarg de tot el curs: els companys passen o tenen por de parlar, el professorat i la institució escolar minimitza la problemàtica, a casa una cosa així és inimaginable…i les TIC invisibilitzen la violència. Davant això, la protagonista no només no troba ajuda sinó que a més se li retreu estar tot el dia enganxada al mòbil i a l’ordinador. Aquesta actitud de negació de l’ús de les TIC en el procés relacional i d’aprenentatge, contraresta amb la possibilitat de remar a favor dels canvis que ja s’estan donant, per prevenir i actuar davant la violència escolar.

Entrades:
11,30 €
10 % descompte (venda anticipada)
20 % descompte (Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys)

Tràiler #1000LIKES de Nus Teatre from Nus Teatre on Vimeo.

Fotografia d'una representació de l'obra de teatre #1000likes
Fotografia d’una representació de l’obra de teatre #1000likes
Fotografia d'una representació de l'obra de teatre #1000likes
Fotografia d’una representació de l’obra de teatre #1000likes

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys