Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

“ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY” de Marta Barceló

25/02/2023 | 18:00 19:15

10,00€

L´Alzheimer, paraula maleïda, malaltia que anul·la a qui la pateix i enfonsa als familiars que envolten al malalt, és tractada en “Abans que arribi l´alemany” des del punt de vista de la malalta en el moment que és diagnosticada. Però no en clau de drama i por pels efectes que comporta la pèrdua de memòria i consciència del jo, si no que Marta Barceló, l’autora, ens planteja una visió molt més pragmàtica: “què és el que sempre he volgut i vull fer, amb tota la determinació, abans que el meu cap, el meu cos i les meves forces no m’ho permetin?”

La protagonista, la Júlia, fa un llistat de coses a fer, ara que és conscient, amb la serenor del que sap que se sentirà millor després de fer-les encara que no sigui compresa pel seu voltant o per la societat.

En aquest camí es troba amb diferents interlocutors que estén representats tots ells per Siscu Ruiz, un mateix actor per a una infinitat de personatges.

Companyia: 8uit de Teatre
Repartiment:
Júlia: Maria Vancells
Altres personatges: Siscu Ruiz
Direcció: Mario Fernández
Durada de l’obra: 75 minuts
Preu de les entrades:
10 € anticipada
12 € taquilla

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available

Fotografia de la representació de "Abans que arribi l'alemany"
Fotografia de la representació de “Abans que arribi l’alemany”
Fotografia de la representació de "Abans que arribi l'alemany"
Fotografia de la representació de “Abans que arribi l’alemany”

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys