Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Bon Vent i Bona Natura

19 febrer | 18:30 20:00

L’Orquestra de Flautes de Barcelona visita Sala Padró per tal de donar a conèixer al públic una formació musical original, poc usual i amb una gran riquesa tímbrica.

La majoria de les flautes han estat fetes de trossets de natura: una petita closca, una canya, un os… La sonoritat de les flautes ens recorda els elements i els fenòmens de la natura: l’aigua en moviment, el foc, l’aire, la tempesta, els sons dels ocells… L’espectacle i el repertori us convidaran a deixar- vos portar per sensacions i imatges evocadores… de vent i natura, és clar.

Repertori:

  • Jungle Dance – W. Offermans
  • Fire & Ice; Sky Fire, Secrets and Snow mist – D. J. Anderson
  • La primavera, Op.VIII no1; Allegro, Largo i Allegro – A. Vivaldi
  • The Fountain – J. Kirlin
  • La lune & Les Etoiles – C. Mc Michael
Els membres de l’orquestra de flautes de Barcelona

L’Orquestra de Flautes de Barcelona neix l’any 2005, sota la direcció de Vicens Prats, flauta solista de l’Orquesta de París, amb el propòsit de donar a conèixer un tipus de formació musical poc freqüent en el nostre país. L’Orquestra l’integren flautistes de moltes procedències que, gràcies a una intensa dedicació, han aconseguit fer realitat aquest projecte. Les diferents sonoritats s’aconsegueixen fusionant els diferents tipus de flautes de la família de la flauta travessera: des del flautí (que és l’instrument més agut de la família) fins a la flauta baixa (que té un registre greu).


Durant aquests anys l’Orquestra ha fet nombrosos concerts amb programes molt variats que inclouen obres des dels grans compositors clàssics fins als més contemporànis, passant per reculls de petites peces o muntatges en què música i imatge s’uneixen en una mescla artística molt atractiva. L’Orquestra ofereix diferents tipus de concert, cadascun pensat per poder satisfer els diversos gustos del públic i les demandes de les sales de concert.

Més informació: https://ofborquestra.wixsite.com/ofborquestra

Preus de les entrades
Entrada general 6 €.
Entrades a preu reduït 3€. Per a joves menors de 25 anys i persones en situació de vulnerabilitat. El compromís de Sala Padró és fer arribar la cultura a totes les persones. Sempre que sigui possible oferirem un preu reduït als col·lectius més vulnerables (persones en situació d’atur, persones amb diversitat funcional, etc.) Si us plau, fes servir aquesta opció només si realment ho necessites. Confiem en tu!

Avís COVID!
D’acord amb la normativa COVID vigent, l’aforament és del 70% de la capacitat de la sala i amb registre d’entrada. Per això quan facis la compra de l’entrada et demanarem el nom i el telèfon. D’aquesta manera evitem les cues que generen aquests registres a peu de recinte. Aquestes dades no s’utilitzaran per a cap altra finalitat.

Preguntes freqüents certificat COVID UE

3.00€ – 6.00€

Sala Padró

View Organitzador Website

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bon Vent i Bona Natura
Seleccioneu el nombre d’entrades
6.00
Bon Vent i Bona Natura
Per a joves menors de 25 anys i persones en situació de vulnerabilitat. El compromís de Sala Padró és fer arribar la cultura a totes les persones. Sempre que sigui possible oferirem un preu reduït als col·lectius més vulnerables (persones en situació d’atur, persones amb diversitat funcional, etc.) Si us plau, fes servir aquesta opció només si realment ho necessites. Confiem en tu!
3.00

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Descarrega document d’autorització menors de 16 anys