Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Bon Vent i Bona Natura

30/04/2022 | 18:30 20:00

L’Orquestra de Flautes de Barcelona visita Sala Padró per tal de donar a conèixer al públic una formació musical original, poc usual i amb una gran riquesa tímbrica.

La majoria de les flautes han estat fetes de trossets de natura: una petita closca, una canya, un os… La sonoritat de les flautes ens recorda els elements i els fenòmens de la natura: l’aigua en moviment, el foc, l’aire, la tempesta, els sons dels ocells… L’espectacle i el repertori us convidaran a deixar- vos portar per sensacions i imatges evocadores… de vent i natura, és clar.

Repertori:

  • Jungle Dance – W. Offermans
  • Fire & Ice; Sky Fire, Secrets and Snow mist – D. J. Anderson
  • La primavera, Op.VIII no1; Allegro, Largo i Allegro – A. Vivaldi
  • The Fountain – J. Kirlin
  • La lune & Les Etoiles – C. Mc Michael
Els membres de l’orquestra de flautes de Barcelona

L’Orquestra de Flautes de Barcelona neix l’any 2005, sota la direcció de Vicens Prats, flauta solista de l’Orquesta de París, amb el propòsit de donar a conèixer un tipus de formació musical poc freqüent en el nostre país. L’Orquestra l’integren flautistes de moltes procedències que, gràcies a una intensa dedicació, han aconseguit fer realitat aquest projecte. Les diferents sonoritats s’aconsegueixen fusionant els diferents tipus de flautes de la família de la flauta travessera: des del flautí (que és l’instrument més agut de la família) fins a la flauta baixa (que té un registre greu).


Durant aquests anys l’Orquestra ha fet nombrosos concerts amb programes molt variats que inclouen obres des dels grans compositors clàssics fins als més contemporànis, passant per reculls de petites peces o muntatges en què música i imatge s’uneixen en una mescla artística molt atractiva. L’Orquestra ofereix diferents tipus de concert, cadascun pensat per poder satisfer els diversos gustos del públic i les demandes de les sales de concert.

Més informació: https://ofborquestra.wixsite.com/ofborquestra

Preus de les entrades
Entrada general 6 €.
Entrades a preu reduït 3€. Per a joves menors de 25 anys i persones en situació de vulnerabilitat. El compromís de Sala Padró és fer arribar la cultura a totes les persones. Sempre que sigui possible oferirem un preu reduït als col·lectius més vulnerables (persones en situació d’atur, persones amb diversitat funcional, etc.) Si us plau, fes servir aquesta opció només si realment ho necessites. Confiem en tu!

3,00€ – 6,00€

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys