Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cine Fòrum “El país Roto” amb Melissa Silva i Nilton Torres

12/02/2022 | 18:00 20:30

Projecció de “El país Roto”, documental que narra la crisi veneçolana a través de les veus dels seus veritables protagonistes.

Al finalitzar la pel·lícula, la directora Melissa Silva i l’investigador i documentalista Nilton Torres ens explicaran les seves vivències durant la preparació, filmació i post-producció.

“El país Roto” són cinc històries entrellaçades que reflecteixen com els ciutadans passegen entre les restes d’un govern desgastat.

Activitat gratuïta.

SINOPSI

L’1 d’abril del 2017, Veneçuela es va despertar sense diputats i amb un govern que cada cop té més poder. Un cop d’Estat institucional denunciat per una part de la comunitat internacional, però que per a altres és la millor sortida.

Des de llavors, els carrers veneçolans s’han convertit en veritables escenaris de repressió i violència. De l’1 d’abril al 24 de maig es van reportar 80 persones assassinades, 2815 arrestos, 1240 segueixen detinguts, 341 davant de tribunals militars, 178 privats de llibertat, a més d’una mitjana diària de 400 ferits. I els mitjans internacionals no poden entrar amb total llibertat al país.

“El país Roto” pretén trencar aquesta barrera i mostrar aquesta realitat que diàriament pateix el poble veneçolà. I ho farem a través de ciutadans de tots dos bàndols, tant famílies trencades per la mort o manca de menjar, com aquelles que confien en el seu govern i se senten en pau; així com detinguts, militars i el govern. Escoltarem totes les veus d’una de les crisis internacionals actuals més importants i d’un dels capítols més violents de la història contemporània de Veneçuela.

Teaser /trailer:

http://www.nephilimproducciones.com/documentales-08elpaisroto.html

Més informació:

http://www.melissasilvafranco.com/pemon-films.html

http://www.feelsales.com/es/catalogo-completo/18402/el-pa%C3%ADs-roto
https://festivalfifac.com/es/2019/films-en-competition/el-pais-roto/
https://cines.com/pelicula/el-pais-roto-2018
https://www.filmin.es/pelicula/el-pais-roto

Activitat gratuïta

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys