Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Concert Punk amb At-Asko | Qutr3s | Sindéresis

8,00€ Entrada anticipada

17/11/2023 | 20:00 23:30

At-Asko, a través de l’energia crua del punk, aquesta banda irradia autenticitat i rebuig a la conformitat. Les lletres crues i provocadores de les seves cançons reflecteixen la realitat urbana i les inquietuds socials. Amb una actitud inquebrantable i un so cridaner, At-Asko ha conquerit els escenaris locals i més enllà (tot just arribarran d’un concert a Italia). La seva música és un crit de resistència que traspua la passió per la llibertat i la justícia. Des de l’underground fins a l’escenari internacional, At-Asko manté viu l’esperit del punk i és una força indomable dins de la escena musical de Barcelona.

Facebook At-Asko

Els Qutr3s han emergit com una força indomable dins de la escena punk-rock barcelonina. Les seves actuacions en viu són pura energia, una experiència que et deixa amb ganes de més. Amb cada acord, Qutr3s desafia les expectatives i defensa la veritat. La seva música és una rebel·lió sonora que sacseja Barcelona i més enllà.

Instagram Qutr3s

Sindéresis, son la nova força sònica de Monistrol de Montserrat. A través d’un punk-contundent implacable, aquesta banda embriaga audiències amb el seu poder brut i missatges rebels. Sindéresis provoca amb cada acord, reflectint la seva passió i compromís amb la veritat. Des de l’escena local fins a l’underground, han emergit com una força indomable dins del món de la música. Cada actuació en viu és un assalt sònic que no oblidaràs.

Instagram Sindéresis

Preus de les entrades:
– Anticipada: 8 euros
– Taquilla: 10 euros

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available
Cartell del concert de Punk a Sala Padró del 17 de novembre de 2023
Cartell del concert de Punk a Sala Padró del 17 de novembre de 2023
Fotografia promocional de la banda At-Asko
Fotografia promocional de la banda At-Asko
Fotografia promocional de la banda Qutr3s
Fotografia promocional de la banda Qutr3s
Fotografia promocional de la banda Sindéresis
Fotografia promocional de la banda Sindéresis

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys