Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dansa Extàtica per a dones

Destacat gràfic que diu "Per un març món feminista" i la paraula març esta ratllada

10/03/2022 | 19:00 21:00

5,00€

Imagina un lloc i un moment en què pots deixar anar la teva expressió i creativitat a través dels moviments del teu cos. Un espai sense judicis ni coreografies, un espai lliure i segur on pots connectar amb tu mateixa on una nova sensibilitat es desplega.

La dansa extàtica és una forma de dansa en què els ballarins i ballarines, sense la necessitat de seguir passos específics ni cap formació prèvia, es mouen lliurement per l’espai seguint el ritme de la música.

En aquesta ocasió, la sessió és conduïda per una DJ experta, i les participants són només dones. La sessió té unes normes molt clares:

  • no comunicar-se verbalment
  • ballar descalces o amb mitjons gruixuts
  • no fer fotos ni vídeos

La Gabriela Salamanca ens farà ballar punxant música i acompanyant-nos mentre deixem anar, juguem, descansem, celebrem i descobrim infinites connexions amb el nostre cos.

Dansa extàtica a la platja de Barcelona

Entrada general:

5€ (Anticipada)/ 6€ (Taquilla)

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys