Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Debat sobre la vacuna contra la COVID-19 en infants | Debate sobre la vacuna contra la COVID-19 en niñ@s

26/01/2022 | 18:00 19:45

NOTA: S’esperen oients i participants de fora de Catalunya. És per aquesta raó que l’acte es realitzarà íntegrament en castellà. El debat es podrà seguir per Internet pel canal de Youtube de Sala Padró (https://youtu.be/WEuYL0RFmRk)

Fa unes setmanes el Diari de l’Educació es preguntava si el debat necessari entorn la vacunació infantil de 5 a 11 anys estava segrestat.

El debat públic és un element imprescindible en qualsevol societat democràtica. L’excepcionalitat resultant de la pandèmia ha eliminat de la nit al dia la discussió pública i l’Estat, en les diferents manifestacions, ha oblidat que dissentir és condició necessària de pluralisme.

Des de Sala Padró volem contribuir a recuperar l’àgora com a espai plural perquè, d’una manera serena i raonada, i allunyats del soroll de les xarxes socials, professionals de trajectòria reputada provinents de l’àmbit sanitari, científic i filosòfic puguin contrastar les seves opinions i transmetre el seu coneixement a la ciutadania al voltant de la vacuna contra la COVID-19 en nens i nenes.

Per tot això, comptarem amb la presència de:

  • Vicky Fumadó Pérez. Pediatra i Responsable de la Unitat d’Aïllament d’Enfermetats Altament Transmissibles de l’Hospital Sant Joan de Déu.
  • Sergio Flores Villar. Metge Adjunt de l’Àrea d’Hospitalització de Pediatria. Cardiologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.
  • Francis García Collado. Professor d’Ètica, Psicologia i Pensament Científic de la Universitat de Girona.
Debat sobre la vacuna contra la covid-19 en infants
Cartell promocional del debat sobre la vacuna contra la covid-19 en infants

NOTA: Esperamos oyentes y participantes de fuera de Cataluña. Por esta razón el evento se realizará  íntegramente en castellano. El debate se podrá seguir por Internet a través del canal de Youtube de Sala Padró (https://youtu.be/WEuYL0RFmRk)

Hace unas semanas el Diari de l’Educació se preguntaba si el debate necesario alrededor de la vacunación infantil estaba secuestrado.

El debate público es un elemento imprescindible en toda sociedad democrática. La excepcionalidad resultante de la pandemia ha eliminado de la noche a la mañana la discusión pública y el Estado, en sus distintas manifestaciones, ha olvidado que el disenso es condición necesaria del pluralismo.

Desde Sala Padró queremos contribuir a recuperar el ágora como espacio plural para que, de una manera serena y razonada, y alejados del ruido hueco de las redes sociales, profesionales de reputada trayectoria provenientes del ámbito sanitario, científico y filosófico puedan contrastar sus opiniones y transmitir su conocimiento a la ciudadanía en torno a la vacuna contra la COVID-19 en niñ@s.

Para ello, contaremos con la presencia de:

  • Vicky Fumadó Pérez. Pediatra y Responsable de la Unidad de Aislamiento de Enfermedades Altamente Transmisibles en el Hospital Sant Joan de Déu.
  • Sergio Flores Villar. Médico Adjunto del Área de Hospitalización de Pediatría. Cardiología Pediátrica en el Hospital Universitari Mútua Terrassa.
  • Francis García Collado. Profesor de Ética, Piscología y Pensamiento Científico en la Universitat de Girona.
Cartel promocional del debate sobre la vacuna contra covid-19 en niñ@s

Recordeu: El debat es podrà seguir per Internet pel canal de Youtube de Sala Padró (https://youtu.be/WEuYL0RFmRk)

Avís COVID!
D’acord amb la normativa COVID vigent, l’aforament és del 70% de la capacitat de la sala i amb registre d’entrada. Per això quan facis la compra de l’entrada et demanarem el nom i el telèfon. D’aquesta manera evitem les cues que generen aquests registres a peu de recinte. Aquestes dades no s’utilitzaran per a cap altra finalitat.

Preguntes freqüents certificat COVID UE

2,00€ Els ingressos per la venda d'entrades són destinats a cobrir les despeses de material audiovisual i de contractació del tècnic de so.

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys