Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Inici del taller de fotografia participativa: Ciutats ecofeministes

29 maig | 18:30 21:00

Gratuït

A través de les vostres fotografies, que fareu entre sessió i sessió, plasmarem com viviu la lluita per una societat on es posi la vida i la seva sostenibilitat al centre, front l’actual model basat en l’espoliació de recursos naturals i dels nostres cossos, en la dicotomia capital/vida. Amb les vostres fotografies farem una exposició al carrer centre de Cornellà.

Temes com els horts urbans al costat del riu, el decreixement, el créixer com a ciutat d’esquena a la vida i de cara a assolir la màxima productivitat, són només exemples possibles que podrien sorgir, però les temàtiques a tractar en el taller les definiran les mateixes persones participants del taller.

El taller constarà de 4 sessions de 2:30h cadascuna, impartides setmanalment, els dies 29 de maig, 5, 12 i 26 de juny, de 18:30 a 21:00h, a Sala Padró.

El material que sorgeixi del taller s’utilitzarà per complementar l’exposició de fotografia al carrer, generant un diàleg Nord/Sud a través d’una mostra d’art al carrer, que mostrarà la interconnexió de la defensa del territori de Guatemala, Hondures i Cornellà.

Inscripcions al correu: ester@suds.cat
Places limitades*
SUDS – és una associació de solidaritat, feminista i internacionalista, compromesa amb un model de transformació social que contribueixi a crear alternatives al sistema capitalista, racista i patriarcal, i que permeti eradicar les desigualtats i les profundes iniquitats. Volem transformar el món des de la base i de la mà d’organitzacions col·lectius i moviments socials que lluiten per la justícia global.

Cartell promocional del taller de fotografia participativa
Cartell promocional del taller de fotografia participativa
Visionat de fotografies al taller de fotografia participativa
Visionat de fotografies al taller de fotografia participativa
Exposició de fotografia al carrer
Exposició de fotografia al carrer
Fotografia d'un hort urbà
Fotografia d’un hort urbà

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys