Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornades d’interculturalitat | De Sud a Nord: com construïm aliances interculturals + Concert ballable i espectacle acrobàtic

3 maig | 17:00 20:30

3,00€ Entrada anticipada

Les jornades d’interculturalitat: “De Sud a Nord: com construïm aliances interculturals”, son un espai per la discussió, la reflexió i la cocreació d’aliances entre entitats culturals i entre territoris.

El divendres 03 de maig serà el primer dia de les jornades, que compartirem amb Sentimiento Cimarrón i la Companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània.

Agenda de divendres:
– 17h Xerrada: El circ com a oportunitat de treball artístic professional. Procés d’intercanvi cultural amb els acròbates de Tanzània Pole-Pole i l’Associació Tusikcirc.
– 18h: Sentimiento cimarrón.
– 19h: Companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània.

Sentimiento Cimarrón, és una companyia de dansa folklòrica colombiana: El nostre treball artístic està basat en els diferents matisos i colors del folklore colombià, resultat del llegat històric de la mescla de tres races: indígena, negra i espanyola. La companyia va néixer l’any 2005, sota la direcció de Katerine Olivarez, amb la finalitat de transmetre per mitjà de la dansa tradicions culturals i manifestacions folklòriques populars, provinents de diferents regions de Colòmbia. Des del 2009 representen a Colòmbia en festivals de cultura tradicional a Europa. Limoux, Dax, Lodeve, Saint Cherly, Nàpols, Sardenya i Montignac són algunes de les ciutats on han presentat el millor del seu repertori.

La companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània neix d’un programa de l’Associació TuSí(k)Circ en col·laboració amb Circus Mama Afrika (Kigamboni Community Center, a Dar es Salaam, Tanzània) i Move Zanzíbar (Jambiani, Zanzíbar, Tanzània). El projecte va desplegar tallers de malabars, teles, trapezi i acrobàcia aèria a joves adults, dins el programa ja existent de formació de talents (Dar es Salaam) i per proporcionar noves disciplines de circ i poder construir un espectacle més complet (Zanzibar). El programa, més enllà de la oportunitat de gaudir d’un centre cultural, ofereix a joves en risc d’exclusió de diferents parts del país un espai on viure i a la vegada un contacte amb hotels de la zona per poder tenir una sortida laboral. Ara, aquests joves participen d’un Intercanvi Cultural a Europa (Alemanya, Polònia i Espanya), amb el nom de Companyia Pole-pole (que significa Poc a poc en Swahili).

Única representació a Sala Padró, no us ho perdeu. Tota la informació del projecte aquí: Dossier de projecte sobre l’intercanvi cultural – Acròbates Tanzània – Associació TUSÍ(K)CIRC

Entrades per accedir a la xerrada (17:00h) i concert amb Sentimiento Cimarrón (18:00h):
– 3€ entrada anticipada
– 5€ a taquilla
Taquilla inversa per la representació al carrer de la Cia. Pole-Pole, acròbates de Tanzània (19:00h).

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available
Cartell de les jornades DE SUD A NORD: Com construïm aliances interculturals
Cartell de les jornades DE SUD A NORD: Com construïm aliances interculturals
Joropo. Fons: www.sentimientocimarron.com
Joropo. Fons: www.sentimientocimarron.com
Tallers a Tanzània. Fons: Associació TuSí(K)Circ
Tallers a Tanzània. Fons: Associació TuSí(K)Circ

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys