Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

LA DIFFERENT ORQUESTRA (Always Drinking Marching Band)

3 març | 12:00 13:00

5,95€ Entrada general

La Gran Orchestra Internazionale Cucurella, una orquestra de ball de les de tota la vida, perd tots els seus músics just abans del concert. Com si fossin les rates del Titànic, la majoria de músics i el dos cantants han abandonat el vaixell al darrer moment i a l’hora del bolo només queden el pianista i el trompetista. Què han de fer? Suspendre? Tal com està el pati, no poden abandonar. Hauran de renovar-se o morir.

Seran capaços de trobar una solució amb tan poc temps? El carrer està ple d’artistes anònims que es moren de ganes de sortir a escena, però és prudent deixar pujar als escenaris a gent estrafolària, fora de norma, que et pugui revolucionar el públic? Estaran disposats a acceptar a qualsevol estrany que sigui capaç de cantar, ballar i entretenir la gent encara que sigui diferent?

La Different Orquestra és un homenatge a la vida de l’artista, un espectacle de clown, un concert en directe amb música d’ara i d’abans, un show amb molt d’humor que demana la interacció del públic, perquè el públic és el que fa diferent l’espectacle. El Show ha de continuar. I si no hi ha artista l’haurem de buscar. Avui pot néixer una nova estrella, i pots ser tu. Perquè Be Different és una proposta única i irrepetible que veu en la diferència la major de les virtuts i riqueses humanes. Sigues tu mateix, i sigues diferent.

Espectacle ideat i produït per la Always Drinking Marching Band

Les entrades d’aquest espectacle s’adquireixen directament a la plataforma de venda d’entrades de l’Ajuntament de Cornellà. Podeu seguir aquest enllaç:
https://entradescornella.cat/la-different-orquestra-un-espectacle-familiar-de-la-always-drinking/

Fotografia promocional de l'espectacle La Different Orquestra
Fotografia promocional de l’espectacle La Different Orquestra
Fotografia promocional de l'espectacle La Different Orquestra
Fotografia promocional de l’espectacle La Different Orquestra
Cartell promocional de l'espectacle La Different Orquestra
Cartell promocional de l’espectacle La Different Orquestra

Ajuntament de Cornellà

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys