Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Martina Vior en concert

18/02/2023 | 12:00 13:30

Espectacle a taquilla inversa.

Martina Vior és música, compositora, cantautora i docent de la zona sud del Gran Buenos Aires. La seva música fusiona i combina les seves influències, interessos i trajectòria musical formal i popular mestissa.

Com a cantautora, les seves cançons viatgen per històries quotidianes, mons interiors i imaginaris o situacions socials contemporànies, portant a les narratives empremtes de gènere.

Així com té sèries de “microcançons” d’extrema simplicitat, també juga amb cadències de jazz, diu des del rock i canta des del context porteny i llatinoamericà on resideix valent-se principalment de la seva guitarra i les seves cordes.

Aprofitem la seva gira per Suècia Espanya, Andorra i Alemanya i la cridem a Sapa Padró. Vindrà amb guitarra i quatre acompanyants.

L’espectacle funciona a taquilla inversa. Els espectadors no paguen una entrada pel preu fixat pels organitzadors sinó que, a la sortida, paguen el que decideixen que val l’espectacle

Imatge promocional d'un concert de Martina Vior
Imatge promocional d’un concert de Martina Vior

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys