Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació de la novel·la “La muerte llegó en patera”

22/03/2023 | 19:30 21:00

Ernesto Rincón va néixer a Sanlúcar de Barrameda. Des de l’any 1967 viu a Cornellà de Llobregat.
La seva passió per la lectura va fer que cap al 1999 comencés a portar a les escoles del nostre barri maletes plenes de llibres per què els nens i nenes poguessin conèixer el món de la lectura de la manera més propera tenint als autors explicant la experiència d’escriure. Aquest projecte ha anant creixent i ha arribat a totes els escoles i instituts de la nostra ciutat. Per un altre banda a l’Orfeó Catalònia des de l’any 2007 coincidint amb el 75é aniversari de la nostra entitat es van començar a fer sessions de contes per a adults i sopars tertúlies amb autors, activitats que encara continuen. Aquest any celebrem el 10é aniversari del concurs de relats breus del Projecte Lectura Orfeó a Cornellà (PLOC) i Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Ha organitzat punts d’intercanvi de llibres als mercats municipals i cada any a la Jordiada de Cornellà a Can Mercader organitza una gimcana lectora per a els nens i nenes de la ciutat.
La Muerte llegó en patera es la segona entrega d’aquest peculiar detectiu Aquí..Lino. Els llibres que ha llegit durant tota la seva vida li serviran d’ajuda per solucionar els casos que li arriben, així es Aquí… lino.

Dimecres dia 22 de març a les 19:30 esteu convidats a la presentació de la novel·la La muerte llegó en patera, de Ernesto Rincón publicada per la editorial Avant.

Presentarà l’acte Miguel Ángel Martínez membre de l’Orfeó Catalònia i Sala Padró i els prologuistes Paco Rincón i Rafi Bonet.

Fotografia promocional de Ernesto Rincón
Fotografia promocional de Ernesto Rincón

Orfeó Catalònia

Visualitza el lloc web de Organitzador

Orfeó Catalònia

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys