Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Presentació del llibre “La ciutat sense veïns”, d’Andreu Merino. I debat sobre l’especulació immobiliària

25 maig | 19:00 21:00

Presentació del llibre “La ciutat sense veïns” i debat sobre l’especulació immobiliària.

La ciutat sense veïns és el retrat cru d’una Barcelona on el dret a l’habitatge està cada cop més vulnerat. La concentració de la propietat, la manca de lleis per intervenir el mercat i l’empobriment de les persones dibuixen un escenari en què accedir a un pis acostuma a ser una quimera.

La investigació del periodista Andreu Merino parteix de casos particulars per explicar situacions compartides per milers de barcelonins: des de l’impagament del lloguer fins al desnonament i la connivència del sistema judicial, passant per la vergonya de les màfies de l’ocupació.

La pandèmia de la Covid-19 ha posat l’accés a l’habitatge encara més al centre del debat polític i social, i ha portat al límit molts veïns que veuen com la ciutat els expulsa.

«Andreu Merino és un periodista compromès, desproveït de cinisme i valent perquè fiscalitza com cal i sense concessions a qui té a la seva disposició més mecanismes per modificar la realitat a favor del seu interès econòmic o corporatiu»

Col·lectiu convidat: Inquilins de l’Avinguda Barcelona 113 de Sant Joan Despí
S’ha convidat també el fons gestor propietari de l’immmoble (Medasil Desarrollos), però, a data d’avui, no hem obtingut encara resposta.

Activitat gratuïta, però cal fer reserva d’entrada (en aquesta mateixa pàgina).

Fes la teva reserva!

Disculpa però encara no hem pogut traduir el sistema de reserves. Has de fer clic a “Going” i seguit et demanarem un correu per fer-te arribar la reserva

5 Going
6 days left to RSVP
RSVP Here

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Descarrega document d’autorització menors de 16 anys