Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Projecció del curt “La Otra Imagen”

08/07/2022 | 19:30 20:30

Estrena i projecció del curtmetratge “La Otra Imagen”, projecte de final de grau de Belles Arts de la Directora Elia Fort. La projecció comptarà amb la presència de la directora. Part del curtmetratge s’ha rodat a la Sala Padró.

Sinopsi: “La creació i la manca d’ella en un artista és un bucle circular en el seu procés de creació”. Aquesta frase és original i fonamental pel meu curt. És una reflexió que neix de la indubtable connotació que conté el concepte de contradicció, i, en conseqüència, la dinàmica en bucle que fa referència al concepte del pes i la lleugeresa de l’ésser.
Aquests dos conceptes són bàsics per poder entrar a la narrativa del curt, que ens mostra, anomenant-ho d’una forma literal, el procés de creació de l’artista i els alter egos que afloren en ell. L’objectiu inamovible serà sempre, encara que fallem, aconseguir un equilibri per unir polaritats, acció que crea, pròpia dels artistes.

Crèdits:
Direcció, guió i producció: Èlia Fort.
Cast per ordre d’aparició: Ballarina: Maialen Villalonga; Noia del camerino: Èlia Fort; Noia de la platea: Raquel Ramírez; Florista: Marta Majó; Aprenent de la florista: Ilénia Majó; Noi de la floristeria: Lucas Casanyé. Edició de muntatge: Èlia Fort; Adreça de càmera: Xavi Julià; Edició de color i so: Xavi Julià; Co-direcció d’art: Laura Vilanova; Música: Sara Congost; Disseny gràfic: Lucía Castro; Foto Fixa: Glòria Segura i Karim Khourrou.
Agraïments a Marta Majó, al meu professor de TFG, Job Perramon, i a les localitzacions de rodatge: el teatre Sala Padró, el cinema CineBaix i la floristeria MartaMajó Flors.

Activitat gratuïta, però requereix reserva prèvia (en aquesta mateixa pàgina).

Gratuït

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys