Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PROSTÍBULO POÉTICO

03/12/2022 | 20:30 22:30

10,00€ Entrada anticipada

La poesia pot ser divertida i excitant tot i que ens descobreixi el costat més fosc o turmentat d’una ànima? Recitar, és un acte íntim?

Un col·lectiu barceloní trasllada a Sala Padró la resposta a aquesta i altres preguntes. Un prostíbul poètic en què la poesia es recita en públic però també en privat, allunyant-se dels espectacles típics. Així és l’imaginari bordell de Sonia Barbas on els versos i poemes estimulen l’ànima dels qui els escolten.

Parets de vellut, cotilles, mitges de reixeta i sensuals boes de colors sobre les espatlles. Les prostitutes d’aquest bordell en què les paraules flueixen son sensuals i irreverents. Un saló fosc, sota l’aparença d’un bordell de principis de segle, rep els ‘clients’ que no tenen clar que es trobaran. I entre el dubte de per què hi han arribat i la sensualitat que emana per cada porus de la pell, el públic sent xiuxiueigs a l’orella, escolten paraules al vol i versos que brollen d’una ànima esquinçada o apassionada.

Però aquest prostíbul és diferent. Aquí l’intercanvi és la poesia entre el poeta i un desconegut. Black & Gold, Curiosity, Penunbra, i Sra. Dalloway són només alguns dels noms artístics dels poetes. Sempre impecables a les seves actuacions aconsegueixen captar l’atenció d’un públic que ha decidit explorar altres maneres de transmetre la poesia. Perquè els darrers anys han sorgit nous camins d’expressió: “Hi ha un interès real per la poesia”. Sonia Barbas explica així el moviment creixent en què han sorgit infinitat d’espais per poder ‘vomitar’ sentiments, de vegades “salvatges” sobre qüestions que de vegades “no entén la raó”.

Fill primogènit de l’original ‘Poetry Brothel’ de NY, dirigit a Barcelona per l’actriu i ‘performer’ Sonia Barbas, aquest col·lectiu transdiciplinar compost per poetes, músics i artistes, converteixen cada esdeveniment en un camp de proves on la poesia en privat i al oïda fa un pols als típics recitals de poesia a l’ús. “Recreem una mena de bordell en què s’ajuntaven artistes i intel·lectuals i on es gestaven les revolucions”, explica. Barbas és la ‘cap’ del prostíbul. Una madame que defensa que les paraules converteixin l’espectacle en una cosa íntima i màgica.

Veniu al prostíbul de Sala Padró i comencem la revolució.

Entrada anticipada: 10€
Entrada a taquilla: 12€
Espectacle en castellà.

Imatge promocional de l'espectacle "prostíbulo poètico"
Imatge promocional de l’espectacle “prostíbulo poètico”

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys