Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Slow Love

10,00€

16/06/2023 | 21:00 22:30

Estrenada el 2 d’abril del 2022 a l’auditori de Cornellà , us presentem Slow Love , una comèdia divertida i trepidant sobre la velocitat de la vida, l’ambició i l’anhel d’èxit per sobre de raons morals. Però també, una comèdia sobre l’amor i la cerca de la felicitat.

Una jove parella de científics està a punt de dur a terme un dels majors descobriments biomèdics dels últims temps. Les seves investigacions sobre l’alentiment celꞏlular poden ser claus per millorar la vida de moltes persones, sobretot d’aquelles que viuen precipitadament.

Els assajos en el laboratori són esperançadors, però cal provar el fàrmac en un humà. Trobaran qui s’exposi a la nova substància? Els caldria algú nerviós i neuròtic, algú prou estressat per a desitjar desaccelerar el seu dia a dia.

El Col·lectiu de Teatre de Cornellà és una associació teatral que naixé a Cornellà de Llobregat el 1995. Actualment s’ha revitalitzat l’activitat per la reincorporació d’antics membres del grup original que han decidit continuar amb el col·lectiu i d’altres membres vinguts del grup CorEnllà Teatre, creat l’any 2011 a l’Auditori de Cornellà. És un grup de teatre amateur que estima la cultura i el teatre, un grup heterogeni, tant amb membres d’àmplia experiència teatral en altres grups com amb membres novells.

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available
Fotografia d'un moment de l'obra Slow motion
Fotografia d’un moment de l’obra Slow Love
Fotografia d'un moment de l'obra Slow motion
Fotografia d’un moment de l’obra Slow Love
Fotografia dels intèrprets de l'obra de teatre Slow Love
Fotografia dels intèrprets de l’obra de teatre Slow Love

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys