Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

SOFÍA | CLUB SOCIAL DE LECTURA

27/10/2022 | 19:00 20:30

Inaugurem nova activitat a Sala Padró i esperem que tingui llarga vida… El Club Social de Lectura SOFIA, ideat i conduït pel Psicòleg L. Daniel Herrero.

Aquesta primera jornada tractarà sobre la pau interior. I per fer-ho comentarem el llibre:
“ESTIMAR ÉS ALLIBERAR-SE DE LA POR” de Gerald Jampolsky.

Aquesta obra basada en els principis del llibre “Un curso de Milagros” ens ofereix la proposta terapèutica del Dr. Jampolsky. L’autor ens proposa 12 lliçons per tal d’arribar a la pau interior. Reflexionarem sobre la importància de l’actitud personal i de la influència dels condicionants socials. La solució als nostres problemes passa per canviar la nostra percepció de la realitat?
Ho debatrem

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a: ldanielherrero@gmail.com

Qui no pugui accedir al llibre, també es pot posar en contacte amb ldanielherrero@gmail.com

Si encara dubteu, us deixem unes paraules del Daniel explicant la seva passió pels llibres d’autoconeixement. I un vídeo on ens explica la importància de cuidar-se interiorment. No us ho perdeu!

Com ja sabeu, els llibres de creixement personal són uns dels més llegits avui en dia. Com a psicòleg, lector i entusiasta de l’autoconeixement aquest és el meu gènere literari predilecte.

Per a mi, el més apassionant d’aquesta literatura és que t’ofereix un coneixement molt útil per a fer camí cap a un major benestar. Això si implica sortir del teu espai de confort i passar a l’acció compromesa. La finalitat és trobar un sentit a “allò que ens queda per viure” –títol d’un gran llibre del Joan Antoni Melé.

Crec que podem aprendre molt de la bona literatura de creixement personal. Més enllà del fet que tota narració (oral, escrita, imatge) pot provocar en nosaltres un canvi de xip en veure’ns a nosaltres mateixos darrere dels personatges, considero que les obres de la nostra temàtica ofereixen quelcom diferent. No ofereixen receptes, sinó que ens ofereixen una mirada profunda sobre l’ésser humà. Ens ensenyen a veure qui som amb totes les nostres dimensions: som intel·ligència, afecte (relació), acció (voluntat)… La llanterna de l’autoconeixement també ens ha de portar a trobar que hem d’aportar quelcom de valuós als altres.

El realment important del camí del creixement personal és que per cada passa que donis en coneixement, n’has de fer tres en la transformació de tu mateix/a. Per tant, requereix estudi i compromís. No es tracta només de llegir. Ho sabien bé a l’antiga Grècia i ho van deixar per escrit al Temple d’Apolo a Delfos: “Coneix-te a tu mateix”.

Doncs bé, us espero al Club SOFIA!

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys