Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Espasticity

24/02/2023 | 19:00 20:30

5,00€ – 10,00€

Obra de teatre creada i interpretada per Marc Buxaderas. El Marc explica així el perquè de tot plegat:
“Espasticity” va sorgir fa poc més d’un any quan els meus pares em van dir que tenia una vena còmica que havia d’explotar. Aleshores vaig pensar que la millor manera de treure’n profit seria fent una cosa que no fa molta gent: explicar situacions quotidianes que em passen com a resultat de la meva discapacitat, amb l’objectiu que la gent reflexioni rient, que crec que és la millor manera que un missatge tan important com aquest quedi gravat.

Cal esmentar que aquest projecte no tindria futur si jo no fos capaç de riure’m de mi mateix i, a partir d’aquí, treure’n una història irònica però que al mateix temps faci pensar l’espectador.”

Després de la funció tindrem l’oportunitat de mantenir un col·loqui amb en Marc Buxaderas.

Entrada general:
10€ (Anticipada)/ 12€ (Taquilla)

Entrades a preu reduït:
5€. Per a joves menors de 17 anys i persones en situació de vulnerabilitat. El compromís de Sala Padró és fer arribar la cultura a totes les persones. Sempre que sigui possible oferirem un preu reduït als col·lectius més vulnerables (persones en situació d’atur, persones amb discapacitat, etc…). Si us plau, fes servir aquesta opció només si realment ho necessites. Confiem en tu!

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available
Imatge promocional de Marc Buxaderas
Imatge promocional de Marc Buxaderas

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys