Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Valentina Quàntica

12/05/2024 | 12:00 13:00

Per què, si vivim en una societat que procura per la igualtat d’homes i dones, hi ha tan poques científiques reconegudes? Per què tenim tantes curiositats sense resposta? Per què és tan fascinant el món en el que vivim??!

Si vols resoldre aquestes qüestions, si ets dels que la curiositat et surt per les orelles o simplement tens ganes de descobrir allò que li passa pel cap a la Valentina, entra al seu laboratori i deixa’t sorprendre. Perquè un espectacle pot ensenyar-te més coses de les que creus!

SINOPSI:
La història de la Valentina, és la d’una noia científica que té la voluntat de difondre la ciència i resoldre els “perquès” que li apareixen contínuament al seu cap, des que era ben petita. Amb l’ajuda del seu company d’experimentació i mitjançant un nou canal de youtube pretén arribar a les cases de tots els infants i joves. El públic és partícep de com es graven els primers vídeos del canal i poden veure el que passa al davant i al darrere de les càmeres, mostrant així la realitat de les xarxes socials, on sovint, les coses no són tan perfectes com ens fan creure. Tots els experiments i demostracions que es fan al laboratori es poden seguir al canal de youtube @valentinaquantica.

LA COMPANYIA:
La Companyia de teatre Anna Roca comença el seu llarg viatge a Olot, l’any 1996. Des d’aleshores ha dedicat gran part de la seva vida al públic infantil i familiar.

Web de la companyia | Instagram | Facebook | Twitter

FITXA ARTÍSTICA:
Direcció escènica i dramatúrgia: Anna Roca
Actors: Anna Aumatell i Raúl Martínez
Ajudant de direcció: Jordi Gilabert
Disseny i construcció espai escènic: Lluís Nadal ‘Koko’
Composició musical: Marta Rius
Creació tècnica, disseny de llums i programació: August Viladomat ‘Guti’
Disseny de vestuari: Nídia Tusal
Disseny gràfic: Laura Juanola
Fotos: Diego Espada
Video: Upuntvuit Audiovisuals
Assessorament científic: Joel Nadal
Producció executiva: Anna Roca
Distribució: Aina Gomis
Tècnic de gira: August Viladomat ‘Guti’ o Belén Fernández

ENTRADES:
Les entrades per veure aquest espectacle es compren directament a la plataforma d’entrades de l’ajuntament. Encara no estan disponibles. Tant aviat es posin a la venda, us informarem del preu i posarem aquí l’enllaç per tal que les pugueu comprar.

Fotografia promocional de l'obra "Valentina Quàntica"
Fotografia promocional de l’obra “Valentina Quàntica”
Fotografia promocional de l'obra "Valentina Quàntica"
Fotografia promocional de l’obra “Valentina Quàntica”

Ajuntament de Cornellà

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys