Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

¡Viva la Vida!

11/11/2022 | 20:30 21:30

12,00€ El preu de l'entrada inclou una cervesa mexicana

¡Viva la Vida!
Paradoxalment, així ho va escriure Frida a la seva última obra sobre la vermella carn d’una síndria l’any de la seva mort.

Magdalena Carmen Frieda Kahlo Calderón, Frida Kahlo, va néixer a Mèxic el 1907. Dona sorprenent, intensa, compromesa i profundament enamorada: de la vida, de Diego, de la seva terra.

Un recorregut per la vida d’aquesta gran pintora a través de contes, històries i relats d’aquell Mèxic que ella va portar sempre al cor i va plasmar a la seva obra.

Adaptació de relats d’autors mexicans com Norma Román Calvo, Bruno Traven i Ángeles Mastretta.

Narració: Martha Escudero
Selecció, adaptació i muntatge: Martha Escudero
Durada: 60 minuts
Públic: a partir de 16 anys
Narració en castellà

Martha Escudero va néixer a la Ciutat de Mèxic.

Des de l’any 1993 radica a Barcelona dedicant-se a la narració oral. El seu repertori es nodreix de mites, contes i llegendes tradicionals i de relats i contes d’autor. Narra per a tots els públics, de vegades acompanyant la narració amb música i cançons.

Des del 2015 co-dirigeix i programa el cicle “Dit i Dit”, temporades d’espectacles de narració oral a Barcelona (ditidit.com).

És sòcia fundadora de l’Associació de Narradors i Narradors de Barcelona ANIN (www.anincat.org).

Fou programadora i directora del cicle de contes per a adults “Contes i Contes” del Harlem Jazz Club a Barcelona, des del 1997 fins al 2018, 21 anys.

Va dirigir les 6 edicions (2007 – 2012) d'”Un Riu de Contes”, Trobada Internacional de Narradors Orals al Pirineu.

Va dirigir i va conduir un programa de ràdio dedicat als contes, als narradors de contes i a l’art de narrar (http://www.ivoox.com/contes-i-cuentos).

Va dissenyar i imparteix el taller de formació per a narradors “pas a pas”.

Ha publicat adaptacions de contes a la col·lecció Contes de tots Colors i a la revista Viure en família; articles de reflexió sobre el fet narratiu a la Revista n, butlletí Calco i revista Tantàgora; dos CD’s de contes i cançons (“De tot cor” i “Las Ruleteras. Històries de bones dones de moral distreta”) i ha participat al CD Contes de tots colors (Tantàgora, 2006).

Ha participat en diferents festivals, cicles i maratons de narració oral a la majoria de les comunitats d’Espanya i Portugal, França, Andorra, Brasil i Mèxic.

Creu que la narració oral és un art, l’art de la relació a través de la paraula.

Fotografia promocional de Martha Escudero
Fotografia promocional de Martha Escudero
Fotografia promocional de Martha Escudero
Fotografia promocional de Martha Escudero

Tiquets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets are no longer available

Sala Padró

Visualitza el lloc web de Organitzador

Sala Padró

C. Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat, Barcelona 08940 Espanya

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Si ets menor de 16 anys, i vens sol, necessites portar el document d’autorització per a menors de 16 anys