Darrers Esdeveniments

Padró Beach Party

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat

Dani Kongo (El Konguito) ens proposa un viatge pels millors ritmes afro del planeta, des de New York a Kingston, de Rio de Janeiro a Cali, de Lagos a New Orleans. A la seva proposta es donen la mà estils com el funk, el reggae, el soul, el boogaloo, la salsa, l'afro, la samba, laContinue reading "Padró Beach Party"

Taller de fabricació d’espelmes amb cera d’abella (edició 2)

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat

Taller d´elaboració d'espelmes amb cera d'abella a càrrec d'Emília Sannicolàs. Continguts del taller: Introducció explicant les característiques i propietats de la cera d’abellaNeteja i preparació de la ceraPreparació del bleReutilització de restes d’espelmes usadesElaboració de mínim tres models d’espelmesCandela. Fetes utilitzant canyes com a motlles que és com abans es feia a pagèsPilarets. Fetes ambContinue reading "Taller de fabricació d’espelmes amb cera d’abella (edició 2)"

15,00€

Taller de fabricació d’espelmes amb cera d’abella (edició 1)

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat

Taller d´elaboració d'espelmes amb cera d'abella a càrrec d'Emília Sannicolàs. Continguts del taller: Introducció explicant les característiques i propietats de la cera d’abellaNeteja i preparació de la ceraPreparació del bleReutilització de restes d’espelmes usadesElaboració de mínim tres models d’espelmesCandela. Fetes utilitzant canyes com a motlles que és com abans es feia a pagèsPilarets. Fetes ambContinue reading "Taller de fabricació d’espelmes amb cera d’abella (edició 1)"

15,00€

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Descarrega document d’autorització menors de 16 anys