1ª Quina Solidària

Per 1a vegada a Cornellà, QUINA SOLIDÀRIA! Sorteig de més de 100 regals donats per comerços i entitats de Cornellà i rodalies. L’ENTRADA INCLOU UN CARTÓ PER PARTICIPAR EN LA QUINA QUE SERÀ ENTREGAT EN EL MOMENT DE VALIDAR L’ENTRADA.CADA SESSIÓ DE LA QUINA TINDRÀ UN MÍNIM DE DEU SORTEJOS AMB 20 PREMIS. ENTRE SORTEIGContinue reading "1ª Quina Solidària"

Entrañas con patatas

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Teatre i dansa - Entrades a 6 i 3 € - 12/12/2021

Comprar Tickets 3.00€ - 6.00€

Petit mercat d’il·lustració i obra gràfica

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

El dia 19 de desembre d'11 a 15 hores us convidem al "Petit mercat d'il·lustració i obra gràfica", comptarem amb paradetes de les il·lustradores de Cornellà, Mònica Bonet, Silvia Yruela i Elena Losada, junt amb la Vanessa Simón i la Gemma Terol de Barcelona, totes amb diferents estils i tècniques. És una bona oportunitat perContinue reading "Petit mercat d’il·lustració i obra gràfica"

Cine Fòrum “El país Roto” amb Melissa Silva i Nilton Torres

Projecció de "El país Roto", documental que narra la crisi veneçolana a través de les veus dels seus veritables protagonistes. Al finalitzar la pel·lícula, la directora Melissa Silva i l'investigador i documentalista Nilton Torres ens explicaran les seves vivències durant la preparació, filmació i post-producció. Ens endinsem a l'epicentre de l'actual crisi veneçolana, a travésContinue reading "Cine Fòrum “El país Roto” amb Melissa Silva i Nilton Torres"