Primer aniversari de Sala Padró

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Molt aviat farà un any de la inauguració de Sala Padró, un projecte de gestió comunitària d'un centre cultural. I a més a més, celebrem també la Festa Major de Sant Miquel, la Festa Major del barri Pedró. Tindrem concerts, tant de matí com de nit i també un espectacle infantil. Hi haurà paradetes d'artesansContinue reading "Primer aniversari de Sala Padró"

Concert de Miquel del Roig

Miquel del Roig és un fenomen amb totes les lletres. Cada temporada realitza més de 100 concerts per tot Catalunya, compartint molts cops cartell amb els principals noms del moment. Un músic genuí i irrepetible dins del panorama musical, capaç d’enfilar-se tot sol a un gran escenari com el del Canet Rock, amb l’únic acompanyament deContinue reading "Concert de Miquel del Roig"

Elêctric Gozarela

A un concert de Elêctric Gozarela cal anar-hi amb la motxilla plena d’energia. Formada el 2010, la banda barcelonina es construeix a partir de l’amistat entre diversos músics que ja havien format part de projectes com A Contrablues, Coetus o Muchachito Bombo Infierno. La banda es consolida a partir de la publicació de l’àlbum ComeContinue reading "Elêctric Gozarela"

Inici de l’activitat “La Teatreria”

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Des de Sala Padró-Orfeó Catalònia reprenem el taller de teatre per als infants que estan interessants a experimentar amb la interpretació i que tant d'èxit va tenir la temporada passada. Precisament degut a la bona acollida del taller, aquest curs proposem dos horaris per poder equilibrar els grups per edats, el que ens permetrà treballarContinue reading "Inici de l’activitat “La Teatreria”"

Sandra Rossi “Sí , però no exactament”

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

La Sandra Rossi es mou entre dos mons, entre dues llengües, entre el passat i el present, i és la mateixa perplexitat de saber-se ancorada a les dues ribes de la seva vida, el que dóna llum a aquest espectacle. “Si, però no exactament ” és un espectacle farcit d’humor, de tendresa i de sinceritatContinue reading "Sandra Rossi “Sí , però no exactament”"

Comprar Tickets 5,00€ - 10,00€

SOFÍA | CLUB SOCIAL DE LECTURA

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Inaugurem nova activitat a Sala Padró i esperem que tingui llarga vida... El Club Social de Lectura SOFIA, ideat i conduït pel Psicòleg L. Daniel Herrero. Aquesta primera jornada tractarà sobre la pau interior. I per fer-ho comentarem el llibre:"ESTIMAR ÉS ALLIBERAR-SE DE LA POR" de Gerald Jampolsky. Aquesta obra basada en els principis delContinue reading "SOFÍA | CLUB SOCIAL DE LECTURA"

Delight

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Delight va néixer de la unió dels talents de Naima Ventura i María del Río i juntes han creat un projecte tendre i honest, de caràcter introspectiu, en el qual ens mostren les seves inquietuds més sinceres i en el qual veiem com els afecten els seus sentiments més profunds. Delight porta un missatge visceralContinue reading "Delight"

Comprar Tickets 5,00€ - 10,00€

100 tempos. Al ritme de la vida

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

100 TEMPOS. Al ritme de la vida és un espectacle que reflecteix l’evolució de la dansa i la música, així com de les relacions socials i interpersonals al llarg d’un segle d’història, de 1920 a 2020. Els personatges expressen amb el moviment i els temes musicals més emblemàtics de cada època els seus sentiments iContinue reading "100 tempos. Al ritme de la vida"

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Descarrega document d’autorització menors de 16 anys