Sobras

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Un monòleg d'un artista rodamón, un pintor, un sensesostre que rep el públic al carrer, casa seva, (l'escenari) on ironitza sobre la seva lamentable vida, des de la bogeria, el dia a dia,
en un to d'humor, embolicat amb el drama de viure al carrer, lluitant a cada moment per sobreviure en aquest món boig, divertit i cruel, amb problemes d'una societat que ho ignora, no el vol.

Presentació del llibre “La ciutat sense veïns”, d’Andreu Merino. I debat sobre l’especulació immobiliària

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Presentació del llibre "La ciutat sense veïns" i debat sobre l'especulació immobiliària. La ciutat sense veïns és el retrat cru d’una Barcelona on el dret a l’habitatge està cada cop més vulnerat. La concentració de la propietat, la manca de lleis per intervenir el mercat i l’empobriment de les persones dibuixen un escenari en què accedir a un pis acostuma aContinue reading "Presentació del llibre “La ciutat sense veïns”, d’Andreu Merino. I debat sobre l’especulació immobiliària"

RSVP Now Gratuït

ARREU LA SORRA | Veus i música per a un antifeixisme quotidià

Orfeó Catalònia C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Adaptació teatral de l'obra de Cassandra Maestre, en memòria del seu germà Numen Maestre, acompanyada de poemes i música. Una reflexió sobre la vigència de l'antifeixisme com a cultura popular i universal. L'obra va ser presentada a LA MODEL, ESPAI MEMORIAL el passat 20 de novembre. Ha estat produida per l'Associació Catalana d'ex-Presos Polítics delContinue reading "ARREU LA SORRA | Veus i música per a un antifeixisme quotidià"

Nit de monòlegs a la Padró

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Nit d'humor, de barri i de cervesa a Sala Padró. Sala Padró aposta per la comèdia de proximitat i acull per primera vegada un circuit de monòlegs. Còmics referents de l’escena d'stand up catalana apadrinen nous talents i se'ls emporten de gira. La campanya és una iniciativa del còmic David Sas, monologuista professional amb mésContinue reading "Nit de monòlegs a la Padró"

Comprar Tickets 4,00€ - 8,00€

Vermut-concert amb Confinaps

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Confinaps és el projecte que el cantant del Masnou Francesc Aznar va arrencar durant el confinament del març de 2020. El músic feia 20 anys que no es dedicava a la composició, però l'aïllament el va animar a tornar a treure cançons amb la guitarra. Ara, envalenteix per presentar-les al públic, i nosaltres, orgullosos d'acollir artistes valents aContinue reading "Vermut-concert amb Confinaps"

FULANA & MENGANA

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

Fulana &Mengana, dues criatures amb un passat obscur i costums dubtosos es troben per primera vegada a les portes del cel. Després de ser rebudes per Sant Pere es veuran obligades a competir per l'última plaça que queda al paradís. Ambdues es veuran transportades a un xou paròdic amb tints vintage dels anys 90. Conflictes,Continue reading "FULANA & MENGANA"

Collage People (III)

Sala Padró C. Torras i Bages, 62, Cornellà de Llobregat, Barcelona

A la taula de Sant Francesc, on hi mengen dos hi mengen tres. Tornem a ampliar les places del Collage People, envaïm el Bar de la Sala! Dijous 30 de juny de 19:30 a 20:30 h fem la nostra trobada preferida per practicar el collage, com ja sabeu, comptem amb bona musiqueta i bon rotllo.Continue reading "Collage People (III)"

Important: Els preus són amb impostos inclosos | Descarrega document d’autorització menors de 16 anys