Gràcies! Gran diumenge de presentació

L'Àngel i l'Ignasi a "La Burilla"

Diumenge passat vàrem presentar el projecte de Sala Padró, un projecte cultural i social autogestionat, engegat per veïns i veïnes. I ho vàrem fer a tot drap! Amb concerts, dansa, teatre, un taller per a la mainada, una obra col·lectiva i una degustació exquisida de tapes. I vàreu respondre.

Hem netejat, hem instal·lat, hem trastejat, hem contactat amb els artistes, hem programat, hem coordinat el perímetre; hem tornat a netejar, hem pintat, hem servit, hem tret la tele, hem refet i renovat part del circuit elèctric, hem fet encartellada, hem cuinat, hem carregat les neveres, hem llençat la campanya EmPADROna’t!, hem, hem, hem…

I és ara, quan escrius tots aquests “hem” que hi veus més clar. Que això ja és de tots i que encara ens queda camí per recórrer. I que ho gaudirem. I que no tenim prou espai ni paraules per AGRAIR el suport de totes les col·laboradores que ho heu fet possible.

MOLTES GRÀCIES COL·LABORADORES!!!!! Sala Padró sou vosaltres i sou tots. Ens veiem ben aviat a la reunió general de col·laboradores. Us avisem per mail.

Us deixem algunes fotos de la jornada: https://photos.app.goo.gl/RvCtHbTLeaW8UW2n8

L'Escola de dansa Eva Gris durant la seva actuació
L’Escola de dansa Eva Gris durant la seva actuació
L'Àngel i l'Ignasi a "La Burilla"
L’Àngel i l’Ignasi a “La Burilla”
L'espai de construcció per a infants
L’espai de construcció per a infants
La creació col·lectiva del cartell de Sala Padró
La creació col·lectiva del cartell de Sala Padró

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.