Gràcies! Gran diumenge de presentació

L'Àngel i l'Ignasi a "La Burilla"

Diumenge passat vàrem presentar el projecte de Sala Padró, un projecte cultural i social autogestionat, engegat per veïns i veïnes. I ho vàrem fer a tot drap! Amb concerts, dansa, teatre, un taller per a la mainada, una obra col·lectiva i una degustació exquisida de tapes. I vàreu respondre.

Hem netejat, hem instal·lat, hem trastejat, hem contactat amb els artistes, hem programat, hem coordinat el perímetre; hem tornat a netejar, hem pintat, hem servit, hem tret la tele, hem refet i renovat part del circuit elèctric, hem fet encartellada, hem cuinat, hem carregat les neveres, hem llençat la campanya EmPADROna’t!, hem, hem, hem…

I és ara, quan escrius tots aquests “hem” que hi veus més clar. Que això ja és de tots i que encara ens queda camí per recórrer. I que ho gaudirem. I que no tenim prou espai ni paraules per AGRAIR el suport de totes les col·laboradores que ho heu fet possible.

MOLTES GRÀCIES COL·LABORADORES!!!!! Sala Padró sou vosaltres i sou tots. Ens veiem ben aviat a la reunió general de col·laboradores. Us avisem per mail.

Us deixem algunes fotos de la jornada: https://photos.app.goo.gl/RvCtHbTLeaW8UW2n8

L'Escola de dansa Eva Gris durant la seva actuació
L’Escola de dansa Eva Gris durant la seva actuació
L'Àngel i l'Ignasi a "La Burilla"
L’Àngel i l’Ignasi a “La Burilla”
L'espai de construcció per a infants
L’espai de construcció per a infants
La creació col·lectiva del cartell de Sala Padró
La creació col·lectiva del cartell de Sala Padró

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *