Grid Layout

03 desembre 2022

Tens llibres a casa que t'han agradat però no saps què fer amb ells? Voldries compartir-los? Et proposem fer un intercanvi, porta un màxim de 3 llibres que estiguin netsContinue reading "Llibre x Llibre. Intercanvi de llibres ben usats."

Find out more »
Free
03 desembre 2022

La poesia pot ser divertida i excitant tot i que ens descobreixi el costat més fosc o turmentat d'una ànima? Recitar, és un acte íntim? Un col·lectiu barceloní trasllada aContinue reading "PROSTÍBULO POÉTICO"

Find out more »
10,00€ Comprar ara
17 desembre 2022

Torna el Petit mercat d'il·lustració i obra gràfica! Dissabte, 17 de desembre d'11 a 15 hores ens tornem a trobar a la Sala Padró amb lesparadetes de les artistes Silvia YruelaContinue reading "Petit mercat d’il·lustració i obra gràfica"

Find out more »
18 desembre 2022

Sala Padró i Freedom Cry presenten:VERMU-TE-JA'M Una cita mensual per a gaudir de l'hora del vermut al ritme dels millors ritmes jamaicans. Bons beures, bona teca i la millor músicaContinue reading "VERMU-TE-JA’M"

Find out more »
18 desembre 2022

L´Alzheimer, paraula maleïda, malaltia que anul·la a qui la pateix i enfonsa als familiars que envolten al malalt, és tractada en "Abans que arribi l´alemany" des del punt de vistaContinue reading "“ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY” de Marta Barceló"

Find out more »
10,00€ Comprar ara
23 desembre 2022

Ja fa més d'un any que batallàvem per portar als SatéLites a Sala Padró. La nostra espera però ha tingut recompensa i ens obsequiaran amb un concert de Nadal, produïtContinue reading "SatéLites, per Nadal, a Sala Padró"

Find out more »
5,00€ Comprar ara

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram