Grid Layout

26 abril 2024

El pròxim divendres 26 d'abril fem una Nit de Monòlegs a Sala Padró. La còmica convidada serà Irene Minovas. Irene és actriu i còmica. Ha col·laborat en programes com "ZonaContinuar llegint "Nit de monòlegs a, Sala Padró"

27 abril 2024

Màgnifica nit de rock a Sala Padró, amb dues bandes locals i totes dues presentant disc. Bunker, en presenta el seu nou disc “Sin fronteras” que inclou temes clàssics deContinuar llegint "BUNKER I MARTIN TEMPLUM DOMINI EN CONCERT"

28 abril 2024

TRENTA ANYS RECORDANT A PINO PIRASClaudia Crabuzza i Pietro Ledda ‘Barabba’ A trenta anys de la mort de Pino Piras Claudia Crabuzza i Pietro Ledda ‘Barabba’ presenten un ric repertoriContinuar llegint "Claudia Crabuzza i Pietro Ledda ‘Barabba’ + Joan Pujol"

28 abril 2024

Reestrena de la obra de teatre "13 y Martes" presentada en ocasió de la 13ena edició Concurs de teatre amateur ciutat de Cornellà a càrrec de la companyia Catalònia Teatre.Continuar llegint "13 y Martes"

03 maig 2024

Les jornades d'interculturalitat: "De Sud a Nord: com construïm aliances interculturals", son un espai per la discussió, la reflexió i la cocreació d'aliances entre entitats culturals i entre territoris. ElContinuar llegint "Jornades d’interculturalitat | De Sud a Nord: com construïm aliances interculturals + Concert ballable i espectacle acrobàtic"

03 maig 2024

La companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània neix d'un programa de l'Associació TuSí(k)Circ en col·laboració amb Circus Mama Afrika (Kigamboni Community Center, a Dar es Salaam, Tanzània) i Move Zanzíbar (Jambiani,Continuar llegint "Companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània"

04 maig 2024

Aquesta posada en escena per a Sala Padró de Cornellà de Llobregat, neix a l'escenari i se centra en el sentiment que encara el duel migratori. La sessió té unaContinuar llegint "Concert: El viaje. Repentismo poético + Percusión"

09 maig 2024

Enregistrada el 2020 i 2021, TERRApolis és una trilogia dedicada a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat que pren cos en el recorregut per la vida física, espiritual, humana iContinuar llegint "TERRApolis. La Marina"

10 maig 2024

Torna el rock km.0 a Sala Padró, de la mà de les bandes Dilèmia i Butrón. Carisma, energia, actitud i molt bon rotllo és el que ens ofereix Dilèmia enContinuar llegint "Rock a la Padró"

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram