Grid Layout

27 juliol 2024

Candlemind és una banda emergent de Barcelona formada per tres integrants. El seu repertori consisteix en cançons pròpies que entrarien dins de l'estil indie rock i estàn fortament influenciades perContinuar llegint "CONCERT POST-SKINCARE PUNK"

15 setembre 2024

Us proposem participar en aquesta exposició d'art al carrer al barri del Pedró, formada per 11 lones sobre dones de Guatemala, Hondures i Palestina que defensen el seu territori contraContinuar llegint "Fem del Pedró un espai d’art"

19 setembre 2024

Club de Jocs de la Sala Padró A la Sala Padró veiem els videojocs com una forma d'expressió artística i cultural, per això creiem que es mereixen un espai deContinuar llegint "Gris"

25 setembre 2024

Des de Sala Padró-Orfeó Catalònia reprenem el taller de teatre per als infants que estan interessants a experimentar amb la interpretació. Des de l’entitat creiem que si des de benContinuar llegint "Teatre per a infants 24-2025"

02 novembre 2024

El Toni és un noi amb discapacitat intel·lectual i té un somni: ser actor. Per fer-ho, però, s’haurà d’enfrontar a un món cultural difícil de canviar i a uns paresContinuar llegint "La Crua Realitat"

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram