Ho estem aconseguint!!!

Sala Padró treu fum!!! La campanya de donació, les noves persones col·laboradores, les reformes que ja han començat… Mireu, mireu aquest vídeo: https://instagram.com/tv/CRa9r27oc2a/

Estem molt contents i contentes, ja que dues setmanes després d’haver llançat el repte, ja hem aconseguit el 50% del nostre objectiu (45% via plataforma i un 5% mitjançant aportacions directes). I qui hi entén, diu que anem molt bé!!!! Però encara falta, així que… Recordeu:

  • Podeu trobar tota la informació del projecte i fer-ne seguiment aquí: http://www.salapadro.org
  • Si encara no sabeu de què va això del EmPADROna’t!, ho podeu consultar aquí: EmPADROna’t
  • Ja sabeu que les donacions superiors a 50 euros obtindran una obra impresa per a l’ocasió del fotògraf Jordi Flores. La impressió ha estat supervisada pel mateix autor i tots els exemplars seran signats i numerats. 
  • I també que les aportacions tenen una desgravació fiscal de fins el 80%. Això vol dir que si doneu 50 euros, amb el certificat que us expedim, a la declaració de la renda us en tornaran 40.

I si ja heu fet la vostra aportació, feu difusió del projecte entre els vostres familiars, amics, amigues veïns i veïnes… per petit que sigui, tot suma. Encara queda molta feina a fer!

Aquest juliol estarem per l’Orfeó pintant l’espai escènic o posant la barra de marbre, o posant plantes a la terrassa o fent regates per a noves conduccions elèctriques. Veniu a veure’ns, a ajudar-nos, a donar-nos ànims o simplement perquè us expliquem de primera mà que és Sala Padró i per què us necessitem tant!!!

Seguim!

SALA PADRÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *