Ho estem aconseguint!!!

Obres de reforma de la sala d'actes

Sala Padró treu fum!!! La campanya de donació, les noves persones col·laboradores, les reformes que ja han començat… Mireu, mireu aquest vídeo: https://instagram.com/tv/CRa9r27oc2a/

Estem molt contents i contentes, ja que dues setmanes després d’haver llançat el repte, ja hem aconseguit el 50% del nostre objectiu (45% via plataforma i un 5% mitjançant aportacions directes). I qui hi entén, diu que anem molt bé!!!! Però encara falta, així que… Recordeu:

  • Podeu trobar tota la informació del projecte i fer-ne seguiment aquí: http://www.salapadro.org
  • Si encara no sabeu de què va això del EmPADROna’t!, ho podeu consultar aquí: EmPADROna’t
  • Ja sabeu que les donacions superiors a 50 euros obtindran una obra impresa per a l’ocasió del fotògraf Jordi Flores. La impressió ha estat supervisada pel mateix autor i tots els exemplars seran signats i numerats. 
  • I també que les aportacions tenen una desgravació fiscal de fins el 80%. Això vol dir que si doneu 50 euros, amb el certificat que us expedim, a la declaració de la renda us en tornaran 40.

I si ja heu fet la vostra aportació, feu difusió del projecte entre els vostres familiars, amics, amigues veïns i veïnes… per petit que sigui, tot suma. Encara queda molta feina a fer!

Aquest juliol estarem per l’Orfeó pintant l’espai escènic o posant la barra de marbre, o posant plantes a la terrassa o fent regates per a noves conduccions elèctriques. Veniu a veure’ns, a ajudar-nos, a donar-nos ànims o simplement perquè us expliquem de primera mà que és Sala Padró i per què us necessitem tant!!!

Seguim!

SALA PADRÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *