I el bar va fer l’últim aplaudiment

Pamela Palenciano i Sala Padró

El passat divendres 11 de març, la Pamela Palenciano va venir amb el seu monòleg “No solo duelen los golpes” a la Sala Padró.

Primer de tot, li hem d’agrair que hagi fet possible el nostre primer esdeveniment amb entrades esgotades. Però en segon lloc i sobretot, estem en deute amb ella perquè amb les seves paraules -i amb tot el cos- ens va posar un mirall al davant per reflexionar sobre com construïm les relacions amb els altres.

Després de l’espectacle, la Pamela i la seva germana es van quedar a sopar al Bar de la Sala, ple de gom a gom. Quan es van aixecar per marxar, tot el bar va improvisar un últim aplaudiment. El que vam escoltar divendres ressonarà en nosaltres molt de temps.

Gràcies, Pamela, torna quan vulguis!

3 respostes a “I el bar va fer l’últim aplaudiment

    1. Hola Katy, gràcies pel teu interès. Per rebre informació dels nostres actes, et pots subscriure a la nostra llista de distribució. Si et subscrius, un cop al mes rebràs al teu correu l’agenda dels nostres actes. Et pots subcriure a través del formulari “Subscriu-te a l’actualitat de Sala Padró” que trobaràs en aquesta pàgina: https://salapadro.org/contacte/
      Moltes gràcies!

Els comentaris estan tancats.