Inauguració de Sala Padró el proper dissabte 25 de setembre

Sala Padró obrirà les seves portes el dissabte 25 de setembre aprofitant el marc incomparable de la festa major del barri, les festes de Sant Miquel.

La festa serà grossa i sonada. Ja estem farts i fartes de tantes reunions, de crisis, de tantes obres i de tant de COVID. Volem CULTURA i la volem amb vosaltres.

Començarem a les 12.00 h amb una marxing band a les portes de la Sala i continuarem amb un espectacle de circ i una paella popular amb la col·laboració de GATS.

Però n’hi ha més… A partir de les 17.30 h tindrem dos tallers d’i·lustració:
Carole Edet amb el taller “Hi havia una vegada… La Sala Padró” i Elena Losada amb el taller “Si la vida et dóna llimones, fes-te llimonada!

I en paral·lel, un taller de literatura. I també la PUCK. Una caravana habilitada com a cinema. El seu ventre és un cinema minúscul, potser el més petit del món.

En aquesta singular sala de cinema itinerant projectarem curtmetratges d’animació d’autor, d’aquells que no se solen veure a la tele. Seleccionarem pel·lícules d’arreu del món buscant entre l’inesgotable fons artístic que ha produït el gènere al llarg del temps.

I com no podria ser d’una altra manera, finalitzarem a les 19.30 h amb el concert de les KETEKALLES a la Plaça del Trinquis.

No deixeu d’estar atents a les xarxes. Concretarem propostes i horaris i també us explicarem com aconseguir el vostre tiquet de reserva (sis euros per ració) per compartir plegades la gran paella de Sala Padró.

Recordeu que encara podeu aconseguir l’obra commemorativa de Jordi Flores en ocasió de l’obertura de Sala Padró. Tan sols us heu d’emPADROnar! Vinga que us necessitem!

Marxing band "Buskant el to"
Marxing band “Buskant el to”
La PUCK. Potser el cinema més petit del món
La PUCK. Potser el cinema més petit del món
Carole Edet
Carole Edet
Elena Losada preparant el seu taller d'il·lustració
Elena Losada preparant el seu taller d’il·lustració
KETEKALLES
KETEKALLES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *