La campanya EmPADROna’t ha estat un èxit!

Moltes i moltes gràcies a totes per la vostra donació al projecte Sala Padró.

La campanya EmPADROna’t ha estat un èxit, i la suma de les aportacions de la plataforma de donacions (migranodearena.org) i les que hem rebut via directa al compte bancari, sumen 19.271 euros. 4.271 euros més de l’objectiu fixat inicialment.

Èxit també d’implicació social, que ha permès que a hores d’ara ja hàgim pogut reobrir tant l’espai escènic com l’espai de restauració. És tan sols un primer pas, encara ens queda molta feina a fer.

Com recordareu, Sala Padró, en agraïment a les vostres donacions, es va comprometre a:

  • Informar-vos puntualment de totes les activitats que tinguin lloc a Sala Padró.
  • Convocar-vos a la reunió de seguiment d’emPADROnades que avaluarà i guiarà el desenvolupament del projecte dos cops l’any.
  • Per a donacions de 50 euros o superiors, fer-vos arribar una obra impresa per a l’ocasió del fotògraf Jordi Flores.

Respecte dels dos primers compromisos, estem treballant per poder-los assolir en els mesos vinents. Esperem arribar-hi abans de Nadal.

Quant al tercer, aquelles persones que vau fer una donació de 50 euros o superior, en els pròxims dies rebreu una comunicació en què us informarem sobre com procedirem per fer-vos arribar aquesta obra.

IMPORTANT: moltes donacions no han informat del seu correu electrònic i, per tant, no podran tenir notícies nostres. Si vau fer una donació via plataforma de donacions (migranodearena.org) i voleu participar del seguiment del projecte o bé rebre l’obra commemorativa, contacteu amb nosaltres.

Finalment, volem reiterar el nostre agraïment sincer i, alhora, us convidem a passar qualsevol dia per Sala Padró per sentir-vos orgulloses d’allò que hem aconseguit plegades.

Obra impresa per a l’ocasió del fotògraf Jordi Flores
Racó del “Bar de la Sala” després de la reforma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *