La campanya EmPADROna’t ha estat un èxit!

Moltes i moltes gràcies a totes per la vostra donació al projecte Sala Padró.

La campanya EmPADROna’t ha estat un èxit, i la suma de les aportacions de la plataforma de donacions (migranodearena.org) i les que hem rebut via directa al compte bancari, sumen 19.271 euros. 4.271 euros més de l’objectiu fixat inicialment.

Èxit també d’implicació social, que ha permès que a hores d’ara ja hàgim pogut reobrir tant l’espai escènic com l’espai de restauració. És tan sols un primer pas, encara ens queda molta feina a fer.

Com recordareu, Sala Padró, en agraïment a les vostres donacions, es va comprometre a:

  • Informar-vos puntualment de totes les activitats que tinguin lloc a Sala Padró.
  • Convocar-vos a la reunió de seguiment d’emPADROnades que avaluarà i guiarà el desenvolupament del projecte dos cops l’any.
  • Per a donacions de 50 euros o superiors, fer-vos arribar una obra impresa per a l’ocasió del fotògraf Jordi Flores.

Respecte dels dos primers compromisos, estem treballant per poder-los assolir en els mesos vinents. Esperem arribar-hi abans de Nadal.

Quant al tercer, aquelles persones que vau fer una donació de 50 euros o superior, en els pròxims dies rebreu una comunicació en què us informarem sobre com procedirem per fer-vos arribar aquesta obra.

IMPORTANT: moltes donacions no han informat del seu correu electrònic i, per tant, no podran tenir notícies nostres. Si vau fer una donació i voleu participar del seguiment del projecte o bé rebre l’obra commemorativa, contacteu amb nosaltres.

Finalment, volem reiterar el nostre agraïment sincer i, alhora, us convidem a passar qualsevol dia per Sala Padró per sentir-vos orgulloses d’allò que hem aconseguit plegades.

Fotografia de Jordi Flores
Fotografia de Jordi Flores
Obres de reforma de la sala d'actes
Obres de reforma de la sala d’actes
La zona del sofà
Racó del Bar de la Sala

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *