La crònica del primer aniversari de Sala Padró

Aspecte de la plaça del trinquis durant el primer aniversari de Sala Padró

Al Padró celebrem l’1 d’octubre, i és que és l’aniversari de la Sala, el primer ja! Aquests mesos, on no han faltat concerts, música, teatre, festes al carrer, vermuts musicals, tallers, xerrades, reformes… tot està passant molt ràpid. Continuem amb la mateixa il·lusió i la mateixa empenta i si aquest any t’ha agradat la programació, no et perdis la que ve perquè ens espera un novembre a “full”.

L’aniversari de la sala venia carregat d’activats, a més a més eren les festes del barri i tot plegat ho va fer molt gros. Vam omplir el carrer de música amb la Marxing Band que va voltejar per tot el barri, la música en Llauna de la Sala, i el Vermut musical dels grans Boopy’s Love que van portar al carrer la seva proposta de Rock Folk i van ser tot un èxit i descobriment. També vàrem comptar amb la presència de l’Oli Comediscos que com sempre ens va amenitzar les hores prèvies del dinar amb la millor música mentre el gran xef Fran ens preparava la millor fideuà de tot Cornellà.

Pels més petits teníem preparat un Taller de dibuix a càrrec de les il·lustradores Elena Losada i Carole Edet. Els més petits van xalar durant tota una hora omplint de dibuixos l’asfalt del carrer per després sortir pitant cap a la Plaça Pallars per veure al Mag Stigman i el seu espectable “Fabulós”, ple de fantasia i il·lusió.

Mentrestant, a la Plaça del Trinquis, la gent podia prendre una cervesa a la nostra barraca, comprar les noves samarretes de “Soc de Barri”, (que per cert, les tens també a la botiga de la web) i voltejar per la resta de parades de roba i de productes artesanals. Alhora, l’escenari de la plaça es preparava per als concerts de nit on tindríem l’actuació d’en Miquel del Roig que amb el seu gran èxit “La Farola” i tota una llista interminable de versions de les cançons més conegudes de l’actual panorama musical posaria l’ambient de la plaça a punt d’ebullició per després donar pas a la banda Elèctric Gozarela que amb les seves cançons reivindicatives i socials del millor Latin Funk, Boogaloo, Boogasoul, Cumbias, i Salsa, van posar a tota la plaça a ballar al ritme de la seva música. Com ells diuen, van aportar un “Groovito de arena” a l’aniversari, posant així punt final a aquesta llarga jornada plena de festa, bon temps, felicitat i barri.

I si us ho vàreu perdre, aquí us deixem un petit vídeo i un enllaç a l’àlbum de fotos. Ens veiem per la Sala.