Diumenge 4 de juliol, acte de presentació de Sala Padró

Ens fa molta il·lusió convidar-vos a l’acte de presentació de Sala Padró que tindrà lloc el pròxim 4 de juliol entre les 11.00 i les 14.00 a l’Orfeó Catalònia i a la plaça del Trinquis.

A finals de 2020 diverses persones i col·lectius del barri Pedró i de Cornellà propers a l’activitat social que ha generat sempre l’Orfeó, i en plena crisi generada per la COVID-19, ens vam aplegar entorn de dues idees força: mantenir i incrementar les activitats culturals i artístiques per tal d’ajudar a la seva viabilitat social i econòmica i gestionar el bar tot convertint-lo en un espai de referència al barri i a la ciutat. Fruit d’aquest procés neix Sala Padró com a secció de l’Orfeó.

Doncs bé, set mesos més tard, us obrim de bat a bat les portes del nostre projecte perquè el conegueu de primera mà i pugueu gaudir d’una sèrie d’espectacles representatius de les aspiracions escèniques i artístiques de Sala Padró.

No cal reservar entrades amb anterioritat. A causa de les noves mesures COVID, l’accés als espectacles d’exterior és completament obert. En canvi, per als espectacles dins de sala us demanarem mascareta i registre previ a la mateixa porta d’accés.

ÚLTIMA HORA:

Ens acaben d’anunciar, que per un positiu de COVID, les Ketekalles es veuen obligades a anul·lar el concert d’aquest diumenge a Sala Padró. El grup Maria Lluïsa les substituirà.

Cartell del joc amb caixes
Cartell de la Cía. Lab 32
Cartell promocional de "La burilla"
Cartell promocional de “La burilla”
Cartell promocional del grup Maria Lluïsa
Cartell promocional del grup Maria Lluïsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *