Slider layout

04 febrer 2023

Espectacle a taquilla inversa. Inaugurem la primera edició del nostre open mic de comèdia, l'Open Mic de Sala Padró, en col·laboració amb Ajajojejo. Un open mic de comèdia és unaContinue reading "L’Open Mic de Sala Padro"

Find out more »
04 febrer 2023

Aquest senyor ens enamora i estem súper contents de poder-lo compartir amb vosaltres. A Juan Azul, el descobrim a Radio3 i sabem que és un músic madrileny... i que estàContinue reading "Juan Azul en concert"

Find out more »
8,00€ Comprar ara
05 febrer 2023

Sabeu que és el Future Latin??? Noo??? Doncs es tracta d'un so únic en el món, del millor so llatí, amb origen neerlandes, amb influències de Tropical Bass, Reggae, HipContinue reading "Concert de Maurino"

Find out more »
Free
11 febrer 2023

Pequeño Hombre Cohete venen a presentar la seva música a Sala Padró. El 2017 neix Pequeño Hombre Cohete amb influències que van des de Pearl Jam a Vetusta Morla. PowerContinue reading "PEQUEÑO HOMBRE COHETE + KOBE"

Find out more »
10,00€ Comprar ara
18 febrer 2023

Espectacle a taquilla inversa. Martina Vior és música, compositora, cantautora i docent de la zona sud del Gran Buenos Aires. La seva música fusiona i combina les seves influències, interessosContinue reading "Martina Vior en concert"

Find out more »
23 febrer 2023

Taller pràctic per entendre la factura energètica, optimitzar-la per reduir el cost econòmic, aplicar mesures d'estalvi energètic, i donar a conèixer la possibilitat de contractar l'electricitat a una comercialitzadora 100%Continue reading "Taller: Factura elèctrica i estalvi energètic"

Find out more »
23 febrer 2023

Estimades collagers, arribem a la 6a edició del Collage People i volem fer-ho d'una manera ben especial, en aquesta ocasió comptarem amb imatges de dones feministes i farem retrats perContinue reading "Collage People VI"

Find out more »
3,00€ Comprar ara
24 febrer 2023

"Un dia amb el Marc" té com línia argumental un dia sencer en la vida del Marc, en les experiències que viu en el seu dia a dia com aContinue reading "Un dia amb el Marc. Posa un discapacitat a la teva vida."

Find out more »
5,00€ - 10,00€ Comprar ara
25 febrer 2023

L´Alzheimer, paraula maleïda, malaltia que anul·la a qui la pateix i enfonsa als familiars que envolten al malalt, és tractada en "Abans que arribi l´alemany" des del punt de vistaContinue reading "“ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY” de Marta Barceló"

Find out more »
10,00€ Comprar ara
26 febrer 2023

"5 històries diferents" és un espectacle de titelles accessible per a tothom. Una obra que parla de les capacitats de ser diferent. L'espectacle ens parla de l’amistat i la superacióContinue reading "Cinc històries Diferents – Espectacle de Titelles"

Find out more »
5,65€
04 març 2023

OBJECTIUS: METODOLOGIA: CONTINGUTS: Taller limitat a 20 places. Si aquesta sessió esgotés les entrades, Sala Padró estudiarà la possibilitat d'obrir una segona sessió a les 12 del matí. Estigueu atentesContinue reading "Taller autodefensa – Next Level"

Find out more »
8,00€ Comprar ara
10 març 2023

Espectacle a taquilla inversa. Còmplices (21 minuts) és un curtmetratge de Rubén Guindo Nova de l'any 2020. La direcció és a càrrec de Rubén Guindo i el guió va serContinue reading "Projecció del curtmetratge “Cómplices”"

Find out more »
Free
26 març 2023

Què se sent quan una foto que preferiries amagar té 1000 likes? La Lina comença un nou curs, però en aquesta nova etapa els companys de classe i les xarxesContinue reading "#1.000 LIKES"

Find out more »

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram