Slider layout

29 maig 2024

A través de les vostres fotografies, que fareu entre sessió i sessió, plasmarem com viviu la lluita per una societat on es posi la vida i la seva sostenibilitat alContinuar llegint "Inici del taller de fotografia participativa: Ciutats ecofeministes"

Gratuït
05 juny 2024

Queden pocs mesos perquè desaparegui la humanitat. Com ho afrontaries? Alguns es gastarien tots els seus estalvis en unes vacances indefinides, altres romandrien amb els seus davant del terror deContinuar llegint "Presentació del llibre de Paco Campoy “Los niños santos”"

14 juny 2024

Llum i absència és un viatge per algunes de les fotografies que Lia Versarte ha capturat en els darrers anys. Aquesta exposició compta amb peces en les quals hibrida tresContinuar llegint "Inauguració de l’exposició Llum i absència 2.0 | Lia Versarte"

15 juny 2024

Projecció de "Bougafer 33", Ahmed Baidou, 52 min, Marroc 2010, VOSC Bougafer 33 és un recorregut en el temps i l'espai que explica la batalla que tingué lloc el 1933Continuar llegint "Projecció documental “Bougafer 33”"

16 juny 2024

Formada a València el 2011, Ataxía ha recorregut escenaris de Grècia, Espanya, França, Suïssa, Bèlgica i Islàndia. La seva música pretén trencar fronteres i busca la comunió amb el públic,Continuar llegint "ATAXíA // Αταξία"

8,00€ Comprar ara
02 novembre 2024

El Toni és un noi amb discapacitat intel·lectual i té un somni: ser actor. Per fer-ho, però, s’haurà d’enfrontar a un món cultural difícil de canviar i a uns paresContinuar llegint "La Crua Realitat"

CULTURA
I COMUNITAT
A L’EXTRARADI

Punt de creació i difusió
cultural a l’extraradi.
Desenvolupant el sentit
comunitari, crític i artístic
de la ciutadania.

Instagram